Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetesen tényleg sok a...

28 hetesen tényleg sok a plusz 7 kilóm?

Figyelt kérdés
A doki tegnap csúnyán nézett, és közölte, hogy diétázzak, mondván, hogy hol van még a vége, és ez nagyon sok ez a 7 kiló. Én nem gondoltam ,hogy ez olyan sok lenne, pláne, hogy odafigyelek magamra, és nem is látszik amúgy. 165 cm vagyok, 57 kilóval kezdtem, most 64 kiló vagyok. Vagy szerintetek is sok? Az első terhességemnél ilyenkor már 10 kilónál voltam, és nem tudom miért, de a 28. héttől már egy deka se jött fel rám, pedig ugyanúgy csináltam mindent. Szóval most még örültem is ,hogy csak 7-nél vagyok, de ezek szerint semmi se jó...más mennyinél tart/tartott ilyenkor?
2012. jún. 14. 07:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, a védőnőmtől kérdeztem rá...
2012. jún. 14. 09:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sok.

Abbol indulok ki, hogy en 178 cm vagyok, 62 kiloval kezdtem es 67 voltam 28 hetesen.

Tehat vekonyabb voltam toled indulaskor, de akkor mondta a doki, hogy tiz is feljohetett volna mar. A vegere lett 10.

2012. jún. 14. 10:11
 13/14 Major Andrea ***** válasza:

Én első babával összesen 29!! kg. Teljesen könnyen szültem. ( mert ugye azt mondják a kövérek nehezen szülnek) A te súlyod teljesen ideális. Nekem mindig azt mondja védőnő hogy havi 1 kg szabad hízni. Neked ez pont annyi :):) Az én védőnőm büszke lenne rád :D Háát most + 6 kg nál járok :( de azt felszedtem a 12. hétig, tehát a védőnő nem tudja, azóta meg fogytam 1 kg-t.

Ja, amig jól érzed magad ne törödj vele , hogy diétára fognak. Szerinted az én kis könyvem hogy nézett ki??? Doki és védőnő felváltva vésték bele DIÉTA!! Szülés után 1 évvel 8 kilóval kevesebb voltam mint várandósságom előtt bármikor.

14+5 hkm

Boldog babavárást.

2012. jún. 14. 10:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is hülyét kapok ettől, hogy elvileg mikor mennyi sok. Én 27 hetes vagyok, és 10 kg-t híztam. De könyörgöm, előtte 49 kg voltam és 172 cm vagyok, sehol nem látszik rajtam az a 10 kg!! Miért lenne baj 7??? Nem 100kg-ról indultál.
2012. jún. 14. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!