Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23. hetesen 7kg plusz van...

23. hetesen 7kg plusz van rajtam! Soknak számít?

Figyelt kérdés

Első baba, kisfiú.

Undorodom az édességtől a péksüteménykétől, jóformán zöldségen és gyümölcsön élek. Rengeteg tejet iszom napi 1-1,5 litert.

Nem értem hogyan jött fel ennyi, igaz mozogni nem nagyon szoktam a napi teendőimet kivéve.

Még most nem is látszik rajtam a többlet a régi ruháimba beleférek, nem is feszülnek, de mérleg akkor is kiírja hogy 7kg pluszba vagyok.

Annyira rossz mikor a védőnő és az orvos is leszúr a súlyom miatt és nem akarják elhinni hogy nem zabálom halálra magam süteményekből.

Más is volt így?

2013. febr. 14. 06:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia!Sztem nem sok!Nyugodj eg,nekem a védőnő azt mondta 2kg ot hizhatok a végéig:OHát a baba több lesz na mind 1...nagyon probálok magamra vigyázni 16 hetes vagyok de 1 kiló igy is felszaladt:S
2013. febr. 14. 07:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja és Boldog,Egészséges babavárást:)
2013. febr. 14. 07:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ez attól is függ, hogy hány kg súlytöbblet volt rajtad az elején... De ne aggódj, ha tényleg nem eszel össze-vissza mindent akkor ne foglalkozz a súlyoddal, még ha piszkálnak is vele.

Én 32 hetes vagyok jelenleg 7kg plusszal, de én súlyfelesleggel indultam, bár egész életemben hízós voltam, ráadásul míg te nem kívánod a péksütiket és majd meghalok értük, mindenféle süti-péksüti-édesség jöhet, és sajnos nem tudok ellenállni, míg gyümölcsöt alig eszem, és látod így is csak 7kg-al vagyok több. Én is nagyon csodálkozom. Szerencse kérdése, rám már rámfért, egész életemben kínlódok a súlyommal, legalább most ne kelljen. :) Amúgy én is fiút várok! :)

Boldog babavárást!

32hkm

2013. febr. 14. 07:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 22+5 hetes vagyok... :)

59 kg-ról indultam tegnap méredzkedtem és kereken 70 kg vagyok... :)

Én nem aggódok, mert annyira nem látszik rajtam.

A cicim a duplája és hatalmas gömbölyű pocim van... :)

Mint aki lenyelt egy bukósisakot... ;)

Valamennyi látszik a fenekemen meg a combomon is, de nem vészes... :) És amég a páromnak én vagyok a legszebb nő a világon addig nem aggódok... :)

Majd lefogyok úgyis amikor rohangászok utána... :)

2013. febr. 14. 07:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

21 hetesen 5 kg plusz. Pedig hízós voltam. Mindkét dokim azt mindta h ez ideális. Még max 8 kg hízhatok!!!

Nem értem mért teremtenek le ez miatt!!

A mozgást viszont ajànlanám. 1 mert nagyon jó a testednek+ lelkednek....2 mert a szülés könnyebben megy annak aki mozgott a terhesség alatt

2013. febr. 14. 08:27
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem volt rajtam egy deka súly felesleg sem, sőt mondhatni fogytam is az első harmadban, a hányinger miatt. Ha a baba előtti súlyomat nézem akkor 55 kg voltam ekkor fogytam le 53 kg-ra aztán a 4 hónaptól mostanáig 60 kg vagyok. (167 cm vagyok)

Viszont a védőnőhöz mikor mentem 10 hetesen akkor ő 53 kg mért és így onnan nézi a hízást.

A hasam nekem is hatalmasat nőt(94 cm) és melleim is(75A-s voltam most meg 75C-s).

A párom engem is nyugtat állandóan hogy nem is látszik rajtam meg hogy csak a poci nő, na de ilyenek vagyunk mi nők.

Mozogni nem hiszem hogy többet fogok pedig szeretnék talán beiratkozom egy terhestornára vagy marad a szobabiciklizés amit utálok.

Mindenkinek boldog babavárást!

2013. febr. 14. 08:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Itt egy honlap, ahol leírják az egészséges súlygyarapodás mértékét:

[link]

Utána számoltam neked és 23 hetesen 6 és 8,5 kg között teljesen jó a súlygyarapodások mértéke.

Pláne hogy ha azt írod, hogy nem is nassolsz egyfolytában. A sok gyümölcs és zöldség fogyasztás nagyon jó, csak így tovább! Viszont én a tejről azt hallottam, hogy hízlalhat. Én naponta csak 1-2 pohár tejet iszom, a többi fehérjét natúr joghurtokból, sajtokból, sovány húsokból veszem.

A mindmegettén van fent kismama étrend, ahonnan tippeket tudsz venni, vagy ha megteheted, hogy ne magad főzz, hanem rendelj, akkor a rendelhetsz a Teletálból kismama ételeket: [link] (Z8-as sor), vagy ötleteket innen is tudsz venni.

Kellemes babavárást! :)

2013. febr. 14. 11:40
 8/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó nagyon köszönöm!

A kinyomtatott verziójával megyek a védőnőhöz legközelebb! :)

A tejet csak is azért iszom mert nagyon kívánom, viszont csak is laktózmenteset szoktam venni így lehetséges hogy attól is hízok mert azért édeskésebb az íze mint az átlag tejnek.

Általában saláta mixeket szoktam készíteni(uborka, lila káposzta,paradicsom, paprika,) mert azokat nagyon szeretem grillezett vagy sült hússal. A banán, kiwi, narancs, mandarin és alma minden napos egyszerűen kívánom ezeket a gyümölcsöket.

Na és igen vitamint is szedek Hipp Natal-t.

2013. febr. 14. 12:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem!

Az elsőnél engem is szekáltak, mert 64-ről indultam, és végül 80 kg-val mentem szülni. Aztán viszont lefogytam 60-ra. A többivel már 60-ról indultam, és 14-17 kilókat híztam, de többet nem piszkált se a doki, se a védőnő, mert látták, hogy mindig leadom!

2013. febr. 14. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!