Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párom miért nem mondja el...

Párom miért nem mondja el senkinek, hogy kisbabánk lesz?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy a párom miért nem mondja el senkinek, hogy kisbabánk lesz,

Ha összefut régi ismerősével és megkérdezi az illető, hogy mi van vele mostanában meg sem említi, hogy kisbabánk lesz.

Legutóbb is elég kellemetlen volt mert már 30 hetes vagyok nagy pocakom van és az ismerőse nagy szemekkel nézett rám mikor oda mentem a páromhoz, pedig csak pár lépésre álltam tőle mert nézelődtem.

Aztán most hétvégén levelezett egy rokonnal akivel kb. 10 éve nem tartják a kapcsolatot. Direkt rákérdeztem, hogy mit szólt hozzá, hogy babánk lesz? Erre közli velem hogy meglepődött. Végül kiderült, hogy meg sem írta, hogy babánk lesz, de azt hogy milyen kutyánk van azt igen... :(

Nekem ez nagyon rosszul esik.

Szerintetek is csak hisztis vagyok???? Vagy normális az, hogy most már kicsit ki vagyok ezen?

2013. ápr. 8. 07:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ez a kettőtök problémája ezt itt mi nem tudjuk megoldani. Itt ha jól látom nem csak annyi a baj, hogy nem vesz tudomást a pocaklakótokról. Igaz még csak 8 hetes vagyok, 2 hete itthon fekszek mert veszélyeztetett terhesként táppénzen vagyok. A férjem lesi minden kívánságomat, próbál túlórákat vállalni, soha nem teszi szóvá, hogy én a 200ft/db-os paprikát enném kilószámra, pedig hidd el nagyon nem számoltunk ezzel, hogy táppénzre kerülök 8 hónapra. Mi sem híreszteljük a babát, majd úgy is észre észre veszik az emberek. Szerintem semmi rossz nincs abban, hogy nem mondja mindenkinek, hogy babaátok lesz, úgy is látják az emberek, akkor minek mondja.
2013. ápr. 8. 15:24
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagyon nem vagytok egyensulyban a kapcsolatotokban (adok-kapok kerdesben), meg akkor sem ha kozos lenne a 2 gyerek. Megkoszonte mar, hogy gondoskodsz roluk? Nem vagy hisztis, ennek az idoszaknak boldog varakozassal kellene telnie egyreszt miattad, mert ez mindenkinek jar, masreszt a pici mar most erzi, hogy szomoru es feszult vagy. Ha nem lehet vele beszelni en is levelet irnek neki. Akkor nem szakit felbe, nem hurrog le stb. Muszaj, hogy megismerje az erzeseidet! A pici miatt is, tedd meg erte, egesz csaladban kellene felnonie! Szivbol kivanom, hogy megvaltozzon a helyzet es boldog legy!
2013. ápr. 8. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!