12hetes ultrahangon megmondhatják a kisbabánk nemét?
Nekem megmondták a 12. héten, és az is lett végül. De ekkor még nem vettem készpénznek!
Utána 16 hetesen megerősítették, majd a 18. heti genetikai uh-n is, akkor már kezdtem elhinni nagyjából. :)
Amúgy a 12. héten egy nagyon jó doki, nagyon jó géppel vizsgált. Az sztk-s dokim nem tudta megmondani később se, amikor már nagyobb volt a baba, és egyszer hozzá kellett mennem, mert magándokim nem ért rá. Neki nagyon régi uh gépe van.
elképzelhető, bár ilyenkor még nem lehet tisztán és biztosan látni. Később kb a 18 hét után, ha nem takarja el magát, vagy jó helyzetben van elcsípve, akkor szinte biztosra meg lehet mondani.
Én uh előtt mindig ittam egy kis kólát vagy kávét, v csokit ettem, h mocorogjon.. Egyszer kihagytam és pont egy alvós, nyugodtabb fázist fogtunk ki :)
Ez már az utolsó hetekben volt, így nem sikerült az arcáról képet késziteni, mert eltakarta a kezével :)
Második babámat várom. Az elsőnél későn, a 27.hét körül tudtuk meg a nemét-kislány lett.
Most a másodiknál a 12. heti uh-on váltig bizonygatta az orvos, hogy ő itt fiút lát, biztos benne. Alig akartam hinni, hogy ezúttal ennyire korán tudhatom.
Most 24 hetes vagyok, azóta másik orvos is megerősítette, összesen négy különböző ultrahangon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!