Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párom miért nem mondja el...

Párom miért nem mondja el senkinek, hogy kisbabánk lesz?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy a párom miért nem mondja el senkinek, hogy kisbabánk lesz,

Ha összefut régi ismerősével és megkérdezi az illető, hogy mi van vele mostanában meg sem említi, hogy kisbabánk lesz.

Legutóbb is elég kellemetlen volt mert már 30 hetes vagyok nagy pocakom van és az ismerőse nagy szemekkel nézett rám mikor oda mentem a páromhoz, pedig csak pár lépésre álltam tőle mert nézelődtem.

Aztán most hétvégén levelezett egy rokonnal akivel kb. 10 éve nem tartják a kapcsolatot. Direkt rákérdeztem, hogy mit szólt hozzá, hogy babánk lesz? Erre közli velem hogy meglepődött. Végül kiderült, hogy meg sem írta, hogy babánk lesz, de azt hogy milyen kutyánk van azt igen... :(

Nekem ez nagyon rosszul esik.

Szerintetek is csak hisztis vagyok???? Vagy normális az, hogy most már kicsit ki vagyok ezen?

2013. ápr. 8. 07:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%
Jogos kerdes, beszelgess vele errol!
2013. ápr. 8. 07:54
 2/22 anonim ***** válasza:
40%
Miért nem beszéled meg a pároddal? Amúgy szerintem teljesen normális, hogy egy akármilyen ismerősnek meg szinte ismeretlen rokonnak nem mondja el, hogy terhes vagy. Semmi körük hozzá. Nem kell mindenkinek tudnia. De ha te úgy gondolod, hogy az egész országnak tudnia kellene, akkor beszéld meg a pároddal, hogy mindenkinek mondja el, akivel az utcán összefut.
2013. ápr. 8. 07:55
 3/22 anonim ***** válasza:
79%
Ha más téren nincs probléma akkor szerintem hagyd őt békén. Az én férjem is olyan , hogy csak az létezik ami már készen itt van. :D Pasiból van. Te 25-30 hete csak a picire tudsz gondolni, neki egészen más dolgok teszik ki a gondolatait, ő nem "érzi" a picit még, neki nem mennek végbe minden féle hormon változások a szervezetében. Neki még csak te létezel és benned van valami. Majd ha kibújik hidd el mutogatja majd nagy büszkén.
2013. ápr. 8. 07:55
 4/22 anonim ***** válasza:
53%
az is lehet hogy babonás. amíg nem születik meg a baba nem szabad híresztelni hogy terhes az ember lánya mert elvetél, vagy halva szül - a babona szerint.
2013. ápr. 8. 07:57
 5/22 anonim ***** válasza:
61%

Miért kellene ezt elmondani mindenkinek? Ez csak kettőtökre tartozik. Ahogy nő a pocakod, majd mindenki látni fogja.

Régen sem volt szokás ezzel dicsekedni.

Ha ezen kiakadsz, akkor valóban hisztis vagy.

6/22 A kérdező kommentje:

próbáltam vele beszélni erről, de szerinte csak hisztizek.

Egyébként még a saját anyjának sem mondta el... :/

Szóval nem csak mindenféle jött mentről van szó.

Meg ha a rokonnak elmeséli a bírósági perben mik zajlanak a másik két gyereke miatt (ami szintén nem tartozik minenkire) akkor gondolom erről a gyerekről is beszélhetne... :(

7/22 A kérdező kommentje:

Az erős túlzás hogy 25-30 hete csak a picire tudok gondolni, mert gondoskodnom kell a két nevelt gyerekemről és heti 45 órában dolgozom, tehát nem csak egy unatkozó kismama vagyok.

Az egyik válaszol írta, hogy ahogy nő a pocakom mindenki látni fogja. Hát már 2 km-ről látszik, hogy terhes vagyok mivel 30 hetes vagyok. :) Lassan szülök.

2013. ápr. 8. 08:04
 8/22 anonim ***** válasza:
69%
Lehet, hogy pont a másik két gyereke miatt nem beszél a terhességedről. De egyébként szerintem sem kell az ilyesmit már jó előtte kiteregetni. Ha meglesz a baba, jogos hogy szeretnéd hogy büszke legyen rá. Majd annak is biztosan eljön az ideje.
2013. ápr. 8. 08:10
 9/22 A kérdező kommentje:

De a másik két gyerek miatt miért ne beszélne róla?

Velünk élnek a gyerekek.

Tehát nem arról van szó hogy elhagyta őket miért furdalhatná a lelkiismeret. Az anyjuk lépett le.

Én nem értem az egészet. :(

Kicsit se fura, hogy az anyja is onnan tudja, hogy terhes vagyok hogy rákérdezett a pocakomra????????

2013. ápr. 8. 08:17
 10/22 A kérdező kommentje:

Azzal már nem is foglalkozok, hogy semmit nem vesz a gyereknek és mindent egyedül kell megvennem és nem érdekli semmi. Mármint az egyedül kell megvennem nem csak úgy értem, hogy egyedül kell elmennem, hanem a pénzt is egyedül kell rá megteremtenem.

Nagyon úgy érzem, hogy nem érdekli a baba. Mintha nem is akarná már. :(

És nem egy huszonévesről beszélünk, hanem egy 38 éves két gyerekes apukáról.

2013. ápr. 8. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!