Ha valaki úgy lenne várandós, hogy egy másik házasságból van két kisgyermeke, de ők mégcsak 3,5 éves és 19 hós gyerekek megtartaná a babát? Függetlenül attól, hogy hány éves?
a barátnőm 20 éves és pont ebben a helyzetben van.
Bár nekem is 3 gyermekem van,csak nekem a harmadik az 4évvel késöbb jött a második után,ráadásnak idősebb is voltam mint ő én mégis azt tanácsoltam neki,hogy tartsa meg,nem véletlen fogant az a baba,de ő tanácstalan.
Ti mit tennétek a helyében?
Persze,tudom nem ti döntötök,csak érdekel a véleményetek,hátha segíthetek neki másképp is.
Előre is köszi a válaszokat! :)
A második hozzászólónak szeretnék üzenni erre a kijelentésére: "Attól függ,hogy mennyire felelősségteljes az anyuka.Túl fiatalon szülte a másik kettőt is.Az pedig,hogy már túl van egy házasságon,és új kapcsolata van,nem erre utal." - Ha valaki rosszul választ társat, nem felelőtlen, ez akárhány évesen előfordulhat! Az pedig, hogy babájuk is lett, nem is egy, azt jelenti, hogy nagyon bízott az első férjében (aki ki tudja miért, nem maradt mellette). Ettől szerintem ő nem lesz sem túl fiatal az anyasághoz, sem felelőtlen!!! Ha 25 éves vagy 30 lenne és akkor vált volna el, akkor nem neveznéd felelőtlennek? Vagy mint régen, egymáshoz nem illő emberek élték le az egész életüket örömtelenül, mert iszonyatos társadalmi megvetés övezte az elváltakat??
Szerintem is azt mérje fel amikor dönt, hogy képes-e eltartani a 3at, és az új párja támogatja-e , ill. család, barátok! Sok szerencsét kívánok neki!
második válaszolónak!Bár korán szülte,mégis nagyon is felelösségteljes anyuka!Még gyerekként(13-14) ő viselte gondját az anyjának;haláláig,aki beteg volt!annak ellenére,hogy volt két felnőtt testvére!
Egyébként meg a gyerekek tiszták,jól neveltek,persze amennyire két ilyen kicsi lehet...
Kedves Kérdező!
Az írásod alapján én speciel semmi rosszat nem gondoltam a barátnődről, valahogy nem lehet negatívat érezni róla. Attól, hogy fiatal, lehet jó anya :) A párkapcsolatok sikerét vagy sikertelenségét pedig kár lenne elkezdeni itt boncolgatni, örök téma, végtelen. Ha lenne biztos recept, mindenkinek lenne párja, és mindenki boldog lenne :P
Biztos, hogy jól átgondolja a döntését a barátnőd! Remélem, van kire számítania, és meg tudja tartani a picit, és szépen felneveli a 3 kicsit :)
Én is örülnék, ha majd megírnád, hogyan döntött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!