Hello Kitty 22 kérdése:
Hogy nyugtassam meg a babát?
Figyelt kérdés
19 hetes kismama vagyok már ficánkol a baba aminek örülök csak sajnos hajnal 3-kor még fennt vagyok mert annyira mozog hogy nem tudok aludni tőle. Szép dolog csak egyre fáradtabb vagyok ez miatt hogy nem tudok aludni. Hogyan tudom megnyugtatni úgy hogy utána hagyjon aludni?? Valaki valamien módszert tud e?? Előre is köszönöm.2013. ápr. 7. 22:47
1/3 anonim válasza:
Hát szerintem sehogy sem. tudod majd amikor megszületik éjjel is 3 óránként fogsz szoptatni és akkor még fáradtabb leszel. Tudom gáz, de ez van én 7 ónapig csináltam... aztán leszokott a ciciről. De most kell megedződnöd, mire megszületik majd megszokod, hogy alig alszol. Ha teheted pihenj le nappal, talán mindkettőtöknek jobb lesz.
2/3 anonim válasza:
Ezt neked kell kitapasztalnod.
Nekem pl. a kisbabám kisajátította a jobb oldalamat.
Ez azt jelenti, hogy ha jobb oldalamon alszom és hozzáér akár egy kicsit is a pocakom az ágyhoz akkor addig rugdos még el nem fordulok. De így van akkor is ha a nadrágom felér a pocimra, vagy ha hozzá ér valami.
Ki kell tapasztalni, mert ha azt veszed, most még nagyon pici a baba és ennél jóval erősebbeket fog rúgni.
30 hkm
3/3 anonim válasza:
Szia, én 24 hetes vagyok, és az én babám általában hajnal kettőkor mocorog. Mi lenne, ha ennél vagy innál keveset, valami nem cukrosat, hanem táplálót? Mondjuk eleve lenne az ágyad szélén egy joghurt vagy egy keksz. Azt mondják, beáll a baba ritmusa, mikor van ébren, és mikor alszik. Szülés után is elképzelhető hogy hajnal 3-kor fogod etetni. Hátha ettől hamarabb megnyugszik. Persze ez csak egy ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!