Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Paleo étrendet lehet követni...

Paleo étrendet lehet követni terhesen?

Figyelt kérdés
Van aki így étkezik végig a várandósság és szoptatás alatt is?
2013. ápr. 7. 14:18
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
20 as de hogyan? Vagy hol találhatok erre vmi recepteket iránymutatást ha mint írtam se krumpli, se rizs, se gabona és gyümölcsöt se tudok enni olyan nagyobb mennyiségben max. 1-1 darabot egy nap?
2013. ápr. 7. 16:45
 22/29 anonim ***** válasza:
40%

A kötözködést nem én kezdtem, hanem a 17-es válaszoló, valószínűleg éjszaka nem kapta meg, amit akart, azok szoktak kötözködést kezdeni. Ha ő kötözködik, akkor én is. Igen, valóban elírtam, igen belekötök, hogy elgépelt, miért ne kötnék bele, hisz a stílusa elég sértő, gondolom az érettséginél tovább nem jutott.

Köszöntem, pápá

2013. ápr. 7. 16:45
 23/29 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 7. 17:02
 24/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a belinkelt kérdést, nem kaptam választ benne a kérdésemre, lehet írok az ott író anyukának aki terhesen is követte hátha válaszol ha még itt van.
2013. ápr. 7. 17:08
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok

[link]

2013. ápr. 7. 17:09
 26/29 A kérdező kommentje:
a 23 asnak úgy értem az eredeti kérdésemre válasz mert van aki ezt követte terhesen ezek szerint:) Csak az utána következő kétségemre nem válasz.
2013. ápr. 7. 17:10
 27/29 A kérdező kommentje:

Elolvastam ezt a cikket...az elején van egy nagy ellentmondás miszerint a kis súlyú magzatok a takarékos fenotipus tagjai és később jóval hajlamosabbak lesznek az elhízásra cukorbetegségre. (táblázat mellékelve ahol az egyre nagyobb születési súly egyre kevésbé hajlamosak metabolikus szindrómára).

Később azt írja hogy a magas gi.jű ételeket bevivő anyák gyerekei magasabb születési súlyúak (33% ban szülnek nagy súlyú babát) ami káros mert túlsúlyos csecsemőből lesz a túlsúlyos felnőtt.

Most akkor minél nagyobb súlyú legyen inkább vagy minél kisebb a baba?

Ráadásul a végén írja hogy terhesség alatt is alkalmazható a paleo étrend, sőt.. stb. de közben meg ezt írja: terhesség alatt kevésbé ajánlott a magvak nagy mértékű fogyasztása...(nem fejti ki milyen magvak).

Mindegy, kutakodom tovább.

2013. ápr. 7. 17:18
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nem annyira érzem az ellentmondást. Nehezen érthető talán. De én úgy gondolom, hogy közepes méretű baba a cél. mondjuk 3000- 4000 gramm. ők egészségesek, és természetes úton is meg lehet szüli. Se nem soványak, se nem különösebben teltek.
2013. ápr. 7. 17:23
 29/29 A kérdező kommentje:
Igen csak az első táblázatban meg úgy néz ki mintha a metabol.szindr.szempontjából minél jobb lenne a nagyobb súlyú. Mindegy biztos így van ahogy mondod egyébként meg nem is véletlen hogy azért a legtöbb baba valóban 3 és 4 kiló között van én se lennék annyira őszintén boldog ha egy 4.5 kilós babát kellene megszülnöm simán mondjuk:)
2013. ápr. 7. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!