Antibiotikum szedése 25 hetes terhesen?
Ne aggódj, az orvos annak tudatában fogja neked kiírni, hogy mit lehet és mit nem.
Nekem más miatt kellett antibiotikumot szedni, de bíztam az orvosomban, hogy olyat ír ki, ami nem árt a babának, de nekem használ!
Viszont azt is próbáld megérteni, hogy egy ilyen betegség, még ártalmasabb ha nincs kezelve.
Gyógyulj meg hamar!
Nyugi kedves kérdező.A legtöbb fajta antibiotikumot terhesen is lehet szedni,mert nem ártalmas a babára nézve.Tudom,hogy hihetetlen,de nekem a védőnő mondta.Én 13 hetesen voltam nagyon beteg,akkor én is antibiotikumot kaptam,be kellett szednem az összeset(12 szemet)hogy helyre jöjjek,és semmi baja nincs a kisfiamnak!! :)
A második trimeszterben már nem annyira veszélyes mint pl az elsőben!Arra viszont figyelj oda,hogy ne legyen lázad,mert az viszont ártalmas az egész terhesség alatt!!
Jobbulást,és boldog babavárást :)
35+3 hkm
szia!
Én 20 hetesen szedtem augmentin duo-t,semmi baja nem lett a kisfiamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!