Hasmenés terhesség alatt?
Figyelt kérdés
sziasztok,olvastam a neten erről sokat hogy mitől is lehet de kiváncsi vagyok tapasztalatokra is.1 hónapom van még és 4 napja minden nap megy a hasam,ez jelezheti azt hogy korábban fog jönni a baba???2013. ápr. 7. 08:15
1/5 Mammasita válasza:
Szia!
Ha csak lágyabb a székleted, az a azrvezet természtes reakciója, mert kevesebb a hely.
Ha híg, vagy sokszor (3alk/nap- nál többször kell menned), pléne, ha görcseid is vannak é miatt, akkor baj van.
Menj el akár soron kívül is a terhesgondozóba! Mond el őszintén a dokinak! Az a dolga, hogy segítsen,és megelőzze a nagyobb bajokat! Ha nem szólsz, nem tud róla!
Fontos, hogy alánljon olyan gyógyszert, aminem árt a babánk!
2/5 anonim válasza:
Szia! Én 28 hetes kismama vagyok és pont most értem haza az ügyeletről hasmenés miatt. Nekem is ment két napig,aztán két nap semmi,éjszaka megint elkezdődött.Szóval én bementem az ügyeletre és jól tettem mert kiderült vírusos bélfertőzésem van és kaptam rá antibiotikumot meg egy másik gyógyszert is. Semmi nem maradt meg már bennem és kezdtem kiszáradni. Nekem is csak egy kis átlagos hasmenéssel indult. Szerintem te is nézesd meg magad. Jobbulást!
3/5 anonim válasza:
előző vagyok,az lemaradt hogy azt mondta az orvos az ügyeleten hogy most ilyen hasmenéses vírus van :-(
4/5 anonim válasza:
Nekem volt, egy hónapig ment a hasam kb. a 3. hónaptól. Voltam dokiknál. Nem derült fény az okára. Magától múlt el, mert az orvosi ellátás annyira csodálatos.
5/5 anonim válasza:
Ja, az lemaradt, hogy már alig éltem, úgy le voltam gyengülve, főleg csak feküdni bírtam. semmi nem maradt meg bennem. Az ügyeletes orvos meg azt mondta, hogy na hát az nem úgy van, hogy semmi nem marad meg bennem, ha áthalad rajtam a kaja, és nem hánytam ki. Persze, csak valamiért nem volt már erőm.... Elektrolitokat pótolni kell hosszabb hasmenésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!