Ha az orrcsont 0,8 mm enyhén hypoplasias a 13 hét+2 napon végzett ultrahangon és a tarkó redő 4 mm mekkora az esélye a fejlődési rendellenességre?
Figyelt kérdés
CRL:66,7 bpd:2,32cm hc:7,44cm ac:6,38cm
fl:1 cm hum:0,94cm
2009. szept. 21. 14:43
1/5 anonim válasza:
Szia!Nekem ugyan ezen a napon volt uh-om nekem a CRL:78, a tarkóredő:1,5 az orrcsontra meg az írta a dokim hogy jól látható.Nem mondott semmit az orvos aki csinálta az uh-ot?Mert ha nem mondott semmit akkor biztos nincs gond, de viszont én úgy tudom de lehet, hogy tévedek, hogy a tarkóredő 2,5-3-ig elfogadható, de nem akarlak megijeszteni, próbálj meg utána nézni neten, vagy ha nem mondott semmit a dokid hívd fel a védőnődet!
Jó babavárást üdv:14hetes kismama
2/5 anonim válasza:
Szia! Olvasgass utána itt: [link]
3/5 anonim válasza:
Szia!
Voltál már azóta valami más vizsgálaton?Mi lett az eredmény?
4/5 A kérdező kommentje:
Voltam Pécsen genetikai vizsgálaton és levették a kombinált vér tesztet aminek már nagyon várom az eredményét (pénteken lesz 2 hete).De szinte 100% hogy megcsináltatom a magzatvíz vizsgálatot amit a 16. héttől lehet Pécsen de a jővő héten be is töltöm ezt az időt. Ennyi idáig.
2009. szept. 30. 17:24
5/5 anonim válasza:
Drukkolok,hogy jó legyen minden eredményed!Légyszi majd írd meg,mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!