Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem látnak embriót a...

Miért nem látnak embriót a petezsákban? Mi lehet a baj? Nagyon félek. Többi lent.

Figyelt kérdés

Menstruációmat március 15.-re vártam, ekkor nem jött meg. Rá 5 napra pozitívat teszteltem, és múlthét szerdán, azaz márc. 27.-én mentem orvoshoz először.

Ekkor még csak beszélgetés történt, kézzel megvizsgált. Ezzel a tapintásos módszerrel még nem merte megerősíteni a terhességemet, ezért mára UH-ra visszahívott. Megerősítették a terhességet, rendes helyen van megtapadva és a petezsákkal, szikhólyaggal minden rendben, viszont embriót nem látnak a petezsákban. Azt mondták, a mensesem alapján már látniuk kellene. Megkérdeztem mi lehet a probléma, nyugtatni próbáltak, hogy egyelőre semmi, lehetséges, hogy későbbi időben történt a fogantatás, mint hittük. 1 hét múlva vissza kell mennem kontrollra. Nagyon félek.. Járt már így valaki? Ugye valószínűleg a következő Uh-n már minden rendben látszódni fog? Alapból borzasztóan megviselne, ha valami baj történne, függetlenül attól, hogy egy nem tervezett babáról beszélünk. A kapcsolatom azóta szinte romokban, mert apuka nem nagyon szeretné felvállalni a gyerekét. Konkrétan abortuszra ösztönöz.. Én ezt nem tudom megtenni, ha kell egyedül nevelem fel.

2013. ápr. 4. 14:20
 1/9 SaraZs ***** válasza:
100%
Nekem üres petezsákot láttak először, egy hét múlva kellett visszamennem, már látták a szikhólyagot és az embriót. Ne idegeskedj! Minden rendben lesz!
2013. ápr. 4. 14:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nem lesz,ne idegeskedj mert azzal csak ártasz!Valószínűleg később fogant.1 hét múlva már ott lesz ;) Pihenj sokat,és ne idegeskedj!
2013. ápr. 4. 14:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne idegeskedj! Jövő hétre már minden rendben lesz!!!

Én is így jártam. már több, mint 6 hetes voltam ,direkt nem mentem előbb dokihoz, hogy amikor először látom akkor már szívhang is legyen. Erre láttunk egy 8-9 mm-es üres petezsákot. Doki szerint 5 hetes volt a terhességem ,de én tudtam, hogy annyi nem lehet, mert már sokkal előbb pozitívat teszteltem. 1 hét múlva mentem újra uh-ra ,akkor már 11 mm-es volt a babám, és dobogott a szíve. Tuti elnézett valamit a doki, mert nem egy hét alatt nőtt ekorára.

2013. ápr. 4. 14:35
 4/9 anonim ***** válasza:
*ekkorára
2013. ápr. 4. 14:35
 5/9 katalin79 ***** válasza:
ne aggodj :-) minden terhességet elöször menszeszhez néznek,aztán utrahang alapján állapitják meg a terhesség korát,jövöhéten már lehet látjátok is ,
2013. ápr. 4. 14:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Próbálj meg megnyugodni! Minden rendben lesz! :) Ha már van szikhólyag,az nagyon jó!
2013. ápr. 4. 15:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Mikor volt az utolsó menstruációd?
2013. ápr. 4. 15:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is így jártam kétszer, sajnos mindkétszer missed ab lett a vége!:( Bocsi! Remélem Neked több szerencséd lesz!
2013. ápr. 4. 15:46
 9/9 anonim ***** válasza:
mensim márvvius 1-re vártam, 15-én teszteltem pozitívat, 18-án a doki nem látott csak üres petezsákot. 8hetesen hivott vissza, akkor már a szívét is hallgattuk :)
2013. ápr. 4. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!