Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg esi méhnyakrák?

Terhesseg esi méhnyakrák?

Figyelt kérdés
Most nézek egy dokumentumfilmet, ahol a terhesseg 7. hetében kiderült, hogy a nőnek méhnyakrákban van. Ha kezelik, abortuszra van szükség. Ha megtartja a babát, nem kezelhetik, mert ártalmas a magzatra. Van mar egy 3 eves gyerek. Te hogy döntenel?
2013. ápr. 4. 10:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Borzasztó helyzet...abortusz...
2013. ápr. 4. 10:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés. Én is az abortuszt választanám, hisz annak a másik gyereknek szüksége van az anyjára, bár a szívem szakadna meg.
2013. ápr. 4. 10:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Bárcsak soha senki ne kerülne ebbe a helyzetbe....de abortusz, mégpedig a másik gyermek miatt...
2013. ápr. 4. 10:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem van egy szomorú történetem.

Az unokatesóm nagyon szeretett volna már babát.

3 év után összejött nekik,nagyon boldogok voltak.

12 hetes UH-on derült ki,hogy méhdaganata van.:((

Választhatott,hogy kihordja a babát,és nem kezelik,de valószinű,hogy röviddel utánna meghal,vagy abortusz és kiveszik a méhét is,és sose lehet babája.

Ő az életet választotta.Kivették a méhét.

Minden nap sír emiatt,de legalább él!!

5/9 anonim ***** válasza:
Bíznák magamban, koraszülöttként jönne a világra a baba (hogy az én kezelésemet minnél előbb elkezdhessék) de nem mennék abortuszra.
 6/9 anonim ***** válasza:
Borzalmas ez a helyzet, de az abortusz mellett döntenék. A már meglévő picinek szüksége van az anyjára...
2013. ápr. 4. 10:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Hat o megtartotta. A gyereket tervezett császárral megszülte a 38. heten, ami utan azonnal hysterectomiat csináltak. Ma mar egészséges. Ennek ellenére azt gondolom, hogy felelőtlen volt.
2013. ápr. 4. 10:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is egy 3 éves gyerekem van. Nekem ő fontosabb lenne a 7 hetes magzatnál, nem kockáztatnék, hogy esetleg elveszíthetne engem, akkora fájdalmat nem okoznék neki pusztán felelőtlenségből. Így bármennyire is fájna, de inkább elvetetném a magzatot, a lehető legbiztosabbra, a túlélésre törekednék mindenáron.
2013. ápr. 4. 10:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező : Saját történetemet mesélem most el !!

6 hetesen voltam először UH-n amikor kiderült hogy ketten vagyunk.Csináltak szűrést,és sajnos a következő alkalommal a dokim közölte,hogy Cin2-es van,azaz méhnyakrákot megelőző-műtét előtti állapotban vagyok.Tehét ha Cin3-as leszek akkor méhnyakrák bizonyított és műtét kell.Azonnal elküldöttt a tarcsai kórházba sürgősségi vérvételre.Orvosom azt mondta várjunk egy hónapot,mert ha nem változik a a státuszom akkor nem kell műtét.Szerencsére a következő lelet ugyanolyan lett.Havonta csináltattak tesztet,nemvolt probléma.Dokim mondta hogy találkozott már ilyen esettel,és nemritkán előfordult már hogy a terhesség,a szülés helyrehozta az immunrendszert,és nemkellett műtét,stb. Szerencsém volt nekem is. Szeptember 26án megszületett a kisfiam,és a 6 hetes kontrollon végzett teszt szerint kutya bajom.

Természetesen ha bizonyítottan méhnyakrákos lettem volna,és a babám egészségét veszélyezteti én is az abortusz mellett döntöttem volna

2013. ápr. 4. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!