Conisatio terhesség alatt?
Szia! Én nem voltam várandós amikor a conisatiom volt, de azt mondta az orvosom, hogy természetesen akkor is megcsinálják ha kell, de jobb így. Engem altattak, téged gondolom nem fognak, de bódítanak az érzéstelenítő előtt, így nem fogod érezni! 10 perc alatt készen van onnantól hogy felfekszel. Én ügye érezni semmit sem éreztem, és utánna sem okozott semmi féle tünetet, gondot. Nem fájt, alig vérezgetett. A babád bennt van, ők pedig kinnt matatnak. Nem lesz semmi gond!:) Szerintem méhszájzárás után simán szülhetsz természetesen, 3 hónap alatt az ott szépen begyógyul, utánna ugyanúgy, sőt: még jobban is fog működni!
Én a hegesedéstől féltem, hogy utánna ez miatt lesz vetélésem, vagy nem tudok majd rendesen szülni... az orvosomat imádom, mindíg jókat mosolyog rajtam ilyenkor. Aztán persze megnyuhógtat:) Hamar túl leszel rajta, és nem lesz semmi gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!