Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Visszérrel lábon terhesség...

Visszérrel lábon terhesség alatt lehet valamit érdemben kezdeni vagy meg kell várni a szülést?

Figyelt kérdés
köszi

2012. szept. 27. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem pár hete jelent meg, és sajnos, ha sokat állok akkor már fáj is. Csak a bal vádlimon van eddig, de remélem nem lesz több. Nekem a védőnőm kizárólag gyógynövényes krémet ajánlott, így találtam Herbatékában Vadgesztenye krémet, ami kifejezetten visszeres lábra való és terhesek is használhatják. Még nem régóta használom, remélem segíteni fog. Próbáld ki Te is!Üdv!21 hetes kismama
2012. szept. 27. 10:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Lioton gélt mondta a védőnő, de nem nagyon használ. Nagyon csúnya, vastag visszereim vannak és fájnak. Állandóan fel kell tennem a lábam, csak akkor enyhül a fájdalom. 2. gyerekem lesz. Már az elsőnél is volt visszerem, de ez most nagyon durva. Sok pihenés, fekvés, láb felpolcolása segít.
2012. szept. 27. 10:32
 3/7 anonim ***** válasza:

4 hete jött ki a visszér a lábamon, több helyen is nagyon csúnyán! Zuhanyzás végén váltózuhanyt alkalmazok, bokától elkezdve a combtövemig. Az a fontos, hogy hideggel kell befejezni..nem mondom, h nincs ennél kellemesebb dolog :)

Esténként felpolcolom a lábam szív fölé (nem minden nap sajnos) és pipa-spicc gyakorlatokat végzek. Már 1 hét után látható volt az eredmény, 4 hét elteltével mintha nem is lett volna.

Ja még egy praktika! Nap közben bármikor mikor eszedbe jut, paskold végig mindkét lábszáradat erőteljesen. Frissíti a vérkeringést a lábaidban. Szerintem a krém önmagában nem fog használni, tornáztatni is kell az ereket.

Üdv, 16 hetes

2012. szept. 27. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. A szervezetedet belülről is meg tudod támogatni szőlőmag mikro őrleménnyel! Értisztító, érrugalmasító hatása van.

üdv, 16 hetes

2012. szept. 27. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Harisnya és kb ennyi.Műtét szülésig nem javasolt,esetleg krémmel kenheted ha fáj...Aztán készülj,hogy a 37-38.héttől szúrhatod otthon naponta magad vérhigitóval,nehogy szülés közben trombózist kapj a visszér miatt.Nekem egy db visszerem van,egy évben egyszer fáj,terhességem alatt is eddig kb 2x fájt,trombózisra nincs hajlamom mégis szúrhatom magam a 38.héttől.39+3 hkm
2012. szept. 27. 11:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a harmadik terhességem alatt nagyon csúnya lett a lábam, mutattam a nőgyógyászomnak, ő a Detralexet javasolta, amit azonnal el is kezdtem szedni (a háziorvosom is ajánlotta). Meg még orvosi boltban kellett vennem kompressziós harisnyát. Ott megnézte a csaj a lábamat, megmérte, és aszerint adott. Szülés után egy évvel megműttetem, ennek már két éve, azóta köszöni jól van a lábam:)
2012. szept. 27. 12:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz: krém+harisnya. Nekem is nagyon rusnya, de az érsebész azt mondta, szüljem meg azt a 2-3-4 gyerekemet, aztán megcsináljuk - előtte nem érdemes, mert terhesség alatt nagy eséllyel újra kijönnek.
2012. szept. 27. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!