Lehet olyan, hogy a terhesség utolsó 3 hónapjában lennének terhességi tüneteim?
Figyelt kérdés
az elején nem volt semmi,se hányiger,se álmosság!most járok a 26.hetemben,de pár napja olyan kókadt vagyok,hogy állandóan csak aludnék!lehetséges,hogy most lennének a "terhességi tüneteim"?2012. szept. 26. 16:36
2/4 anonim válasza:
Lehetséges, bár ez inkább azért van, mert valamiből kevés van a szevezetedben, pl vasból. Kérdezz rá a dokidnál, nehogy valami baj legyen. Amúgy meg aludj, amikor csak tudsz, később úgy se lesz rá lehetőséged, jóóóó sokáig! :)
31 h km
3/4 anonim válasza:
Igen, ez bizony valami hiányt jelez. A gyerek egyre több tápanyagot, vitamint, ásványi anyagot von el a te szervezetedtől és ez megvisel.
4/4 A kérdező kommentje:
múlthét óta szedek vas tablettát,ezt most írta fel a doki,mellette terhesvitamint meg magnéziumot is!nem tudom,hogy mi hiányozhat még...ma reggelre is 10 órát aludtam...
2012. szept. 27. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!