Kétféle pozitív teszt?! Most akkor mi az igazság?
16 napja volt missed ab. műtétem.:-( Mivel a zárójelentésen az állt, hogy 2 hét múlva csináljak terhességi tesztet, a 14. napon elvégeztem és halvány, de egyértelmű pozitív eredményt kaptam. Az orvosom azt mondta, hogy ez semmiképp nem normális, lehet, újabb műtét lesz a vége:-( Ezen az oldalon viszont sokszor olvasom, hogy más sorstársamnak még hetekkel később is pozitív volt. Akkor az én orvosom miért ilyen türelmetlen? Akinek hetekkel később is pozitív volt, végül magától vagy újabb műtét után lett ismét negatív?
Ugyanakkor a műtéttől számított 15. napom van egy (szintén) pozitív LH-tesztem is, vagyis újra van peteérésem.
Most akkor ez hogy is van? Teljesen megbolondult a testem?!:-(((( Járt már valaki így?
Nekem 3 hetig volt halvany pozi de nem kellett mutet....magatol kiurulta hormon a szervezetembol.
Az LH teszt is kimutatja a HCG-t a vizeletbol.Ezert is szoktak joslo tesztkent hasznalni.
Nekem hamarabb kimutatta az LH teszt a terhesseget mint a HCG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!