az első a papircsikos 3 hete, rá egy hétre ultrahang nem látszik semmi csak nyálkahártya, a második egy hete készült, a harmadik pedig egy órával ezelőtt ha hétfőn megyek uh-ra már látszani fog a kicsikém? az első ultrahangnál az orvos azt mondta nem lát semmit nem vagyok terhes. nagyon aranyos volt, július 28-án volt meg utoljára
ez pozi lehet csak peteszák lesz ekkor 2 hétre re 5-6mm embrio nagy nagy gratula
2012. szept. 13. 14:16
2/9 anonim válasza:
Ne haragudj,de ezek mind pozitívak.
Gratulálok,nekem is így volt,nagyon halvány volt a második csík,de ha van halványan is az már babát jelent:)
2012. szept. 13. 14:18
3/9 anonim válasza:
teszt szerint terhes vagy. jövő hét már a 8.hét lesz,biztos h fog látszódni. az első vizsgálat túl korán volt, uh csak a 7.8.héten mutat érdemlegeset-szívdobogás pl.
2012. szept. 13. 14:18
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm csak mióta megsiratott az orvos nagyon félek elmenni a következőre, érzem hogy ott van a drágám, a mellem akkora mint soha hányinger meg minden, ezt az érzést nem lehet megmagyarázni
2012. szept. 13. 14:19
5/9 anonim válasza:
a tesztek szerint terhes vagy. korán mentél dokihoz. hétfőn már 6 htetes leszel, akkor a petezsák már látszik.Boldog babavárást! várom a hétfői beszámolót"!!!!!!!!!!!
6/9 anonim válasza:
Szerinem vagy az van, hogy béna volt az orvos, és nem látta a petezsákot (olvastam már ilyenről), vagy pedig van egy hormontermelő cisztád valahol, amelyik terheshormont termel. Lassan 7 hetes leszel, 6 hetesen már szívhangnak is kellett volna lennie, ha középidőben volt a peteérés.
Mit mondott az orvos? Ugyanahhoz mész vissza?
7/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok, azt elnéztem, mikor voltál dokinál, hát 4 és 5 hét között még simán van, hogy nem látott semmit, szóval most hétfőn már tutira látni fogjátok, az embriót is!! :)
2012. szept. 13. 14:21
8/9 A kérdező kommentje:
köbányán voltam az sztkban, de a klinikákra megyek vissza azt hallottam hogy nagyon jó orvosok vannak meg ilyesmi.ezt az orvost csak azt érdekelte van e fogadott orvosom az annyira nem izgatta hogy sirtam
2012. szept. 13. 14:24
9/9 anonim válasza:
Csak egy pl:én 4-5 hét között voltam nődokinál,hüvelyi UH-ot csinált és nem látott semmit,csak megvastagodott méhnyálkahártyát.Rá 2 hétre,azaz tegnap előtt voltam újabb UH-on..hasival próbálkozott először,de úgy csak petezsákot látott..csinált újabb hüvelyit és azon már szépen látszódott a 6mm-es élő embrióm,és már szívhangot is hallgattunk :D Nem kell izgulni,biztos,hogy ott van a baba,és még 2-3 hét és te is nem csak látni fogod,hanem hallani is :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!