Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes kismama vagyok, múlt...

21 hetes kismama vagyok, múlt héten voltam genetikai uh. -on, nagyon megijeszt az eredményem. Megnéznétek?

Figyelt kérdés

Egy élő magzat medence végű fekvésben.A lepény a hátsó falon tapad,állományában számos cysticus képlet.Átlagosnál kissé több magzatvíz.Bal kamrában 1 hyperechogén papillaris izom.

BPD:43mm ,OFD:55mm ,HC:156mm ,

AD1:52mm ,AD2:47mm ,AC:156mm

FL:34mm ,Magzati súj:350g A HC és az AC miért egyforma méretű?

2012. szept. 11. 16:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj,de ezeket nem az orvostól kellene/kellett volna megkérdezni?!2gyerekes+37hkm
2012. szept. 11. 17:09
 2/16 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta,hogy minden második magzatnál van ez a papilláris izom majd elmúlik,a kicsit több magzatvíz sem baj,a cysticus képletre pedig azt mondta,hogy annak semmi jelentősége,de a leletre fel kell jegyezni mindent amit lát.A két egyforma méretet(AC,HC) azt elfelejtettem megkérdezni.Nagyon lekezelő volt velünk a genetikus.(SOTE I)
2012. szept. 11. 17:52
 3/16 ketteske ***** válasza:
Én is a SOTEI-re járok, velem is undok volt a genetikus, de próbáltam vele nem foglalkozni. Én elmentem dr.Hajdú Krisztinához, mert az országban ő a legjobb genetikus és UHs. Ha gondolod, nézesd meg vele is a babát.
2012. szept. 11. 17:59
 4/16 ketteske ***** válasza:
Nem Beke Artúrnál voltál véletlenül? Az egy f@sz.
2012. szept. 11. 18:00
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem,én Joó Józsefnél voltam.
2012. szept. 11. 18:03
 6/16 A kérdező kommentje:
Szerintetek minden rendben van?Azért küldtek el mert "öreg vagyok" 35 éves (4.babát várom)
2012. szept. 11. 18:05
 7/16 anonim ***** válasza:
Az 1. vagyok.Én is a Hajdú Krisztinánál voltam(Istenhegyi klinikán),profi és őszinte.A barátnőm volt a SOTE I-en,vele is bunkók és lekezelőek voltak.
2012. szept. 11. 18:06
 8/16 A kérdező kommentje:

Megpróbálok én is eljutni hozzá,addig meg szét vet az ideg!

Esztergomi vagyok,de az itteni kórházban annyit mondott a doktornő,hogy külön -külön nem okoz gondot egyik jelenség sem.Együtt utalhat kromoszóma rendellenességre.

(A magzatvízvételről lemaradtam,mert késői időpontot kaptam a sotén.)

2012. szept. 11. 18:14
 9/16 anonim ***** válasza:
SOTE I. Dr. CSABA ÁKOST ajánlom. Nagyon jó genetikus, a végtelenségig kedves és megértő. Én már tizenhárom éve hozzá járok és a nagylányomat is hozzá vittem.
2012. szept. 11. 22:52
 10/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hogy lehet feljutni Hajdu Krisztinához?Időpontos?Maszek uton fogad amugy?

NEkem is mennem kell genetikára a korom miatt(=35éves vagyok amugy)De ha lehet akkor hozzá mennék.

Köszi előre is!

2012. szept. 12. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!