21 hetes kismama vagyok, múlt héten voltam genetikai uh. -on, nagyon megijeszt az eredményem. Megnéznétek?
Egy élő magzat medence végű fekvésben.A lepény a hátsó falon tapad,állományában számos cysticus képlet.Átlagosnál kissé több magzatvíz.Bal kamrában 1 hyperechogén papillaris izom.
BPD:43mm ,OFD:55mm ,HC:156mm ,
AD1:52mm ,AD2:47mm ,AC:156mm
FL:34mm ,Magzati súj:350g A HC és az AC miért egyforma méretű?
Szia!
Hajdú Krisztina az Istenhegyi Géndiagnosztikán rendel privátban.
Másik ajánlatom, ez ingyenes, sokat kell várni, de a legprofibb és legnagyobb tudású professzor végzi a Bajcsyban: dr Ferenczi Miklós. Ez az ember egy csoda, mind szakmailag, mind emberileg.
Én az Istenhegyi helyett őket választottam, és nem a pénz miatt..
Csütörtök du (tehát holnap) van genetikai tanácsadás: 432-7764. Nincs időpont, de 1/2 2-től 5-ig megérkezel sorra kerülsz mindenképp.
Én a helyedben minél hamarabb elmennék!
Szia !
Mégcsak 13 hetes vagyok,a 12 heti genetikai uh-n minden rednben volt,a tarkóredő:1,5mm és az orrcsont is látható volt.Az I.sz.nőgyogy klinikára utaltak fel,mert betöltöttem a 35.évemet.Okt.18-ra kaptam cska időpontot.
Akkor időpontot se kell oda kérni?Csak odamenni és ennyi?
Tök normális, hogy az AC meg a HC egyforma vagy közel egyforma. Ez végig így lesz.
Nekem 32 hetesen mind a kettő 295mm volt.
A HC a koponya kerülete, míg az AC a has kerülete.
Én Beke Artúrnál voltam, egyet értek az előttem szólóval... :D
Persze ez nem "verseny",de a Hajdú Krisztina nagyobb név,mint a Ferenczi doktor(bár kiváló,profi szakember Ő is).A Hajdú doktornőhöz kb. 2-3 hetet kell várni,fel kell hívni az Istenhegyi klinikát,megmondani,hogy kihez szeretnél menni.
A kérdezőnek:a helyedben én azonnal hívnám az Istenhegyit,elmondanám,hogy mi a helyzet(a problémát mindenképpen mondd el!!!!),hány hetes terhes vagy,mert ebben az esetben a Hajdú doktornő meg szokta oldani,hogy rövid várakozási idővel ad időpontot.Mivel sürget az idő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!