Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes kismama vagyok, múlt...

21 hetes kismama vagyok, múlt héten voltam genetikai uh. -on, nagyon megijeszt az eredményem. Megnéznétek?

Figyelt kérdés

Egy élő magzat medence végű fekvésben.A lepény a hátsó falon tapad,állományában számos cysticus képlet.Átlagosnál kissé több magzatvíz.Bal kamrában 1 hyperechogén papillaris izom.

BPD:43mm ,OFD:55mm ,HC:156mm ,

AD1:52mm ,AD2:47mm ,AC:156mm

FL:34mm ,Magzati súj:350g A HC és az AC miért egyforma méretű?

2012. szept. 11. 16:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Hajdú Krisztina az Istenhegyi Géndiagnosztikán rendel privátban.

Másik ajánlatom, ez ingyenes, sokat kell várni, de a legprofibb és legnagyobb tudású professzor végzi a Bajcsyban: dr Ferenczi Miklós. Ez az ember egy csoda, mind szakmailag, mind emberileg.

Én az Istenhegyi helyett őket választottam, és nem a pénz miatt..

Csütörtök du (tehát holnap) van genetikai tanácsadás: 432-7764. Nincs időpont, de 1/2 2-től 5-ig megérkezel sorra kerülsz mindenképp.

Én a helyedben minél hamarabb elmennék!

2012. szept. 12. 09:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia !

Mégcsak 13 hetes vagyok,a 12 heti genetikai uh-n minden rednben volt,a tarkóredő:1,5mm és az orrcsont is látható volt.Az I.sz.nőgyogy klinikára utaltak fel,mert betöltöttem a 35.évemet.Okt.18-ra kaptam cska időpontot.

Akkor időpontot se kell oda kérni?Csak odamenni és ennyi?

2012. szept. 12. 09:38
 13/16 anonim ***** válasza:

Tök normális, hogy az AC meg a HC egyforma vagy közel egyforma. Ez végig így lesz.

Nekem 32 hetesen mind a kettő 295mm volt.

A HC a koponya kerülete, míg az AC a has kerülete.

Én Beke Artúrnál voltam, egyet értek az előttem szólóval... :D

2012. szept. 12. 09:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Persze ez nem "verseny",de a Hajdú Krisztina nagyobb név,mint a Ferenczi doktor(bár kiváló,profi szakember Ő is).A Hajdú doktornőhöz kb. 2-3 hetet kell várni,fel kell hívni az Istenhegyi klinikát,megmondani,hogy kihez szeretnél menni.

A kérdezőnek:a helyedben én azonnal hívnám az Istenhegyit,elmondanám,hogy mi a helyzet(a problémát mindenképpen mondd el!!!!),hány hetes terhes vagy,mert ebben az esetben a Hajdú doktornő meg szokta oldani,hogy rövid várakozási idővel ad időpontot.Mivel sürget az idő...

2012. szept. 12. 10:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is anno a SOTE I voltam, mikor alacsonyabb lett az afp. Dr . Csaba Ákosnál voltunk, aki nagyon lekezelő és bunkó volt velem. Uh-on mindent rendben találtak, de ő mégis felajánlotta, hogy vetessük el a babát. A nőgyógyászomra hallgattam, aki megnyugtatott és egészséget kisfiam született a 40. hétre 3500g-mal és 50 cm-rel.
2012. szept. 12. 11:39
 16/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Megkérdezhetem,hogy minden rendben lett-e a végére? Köszönöm!
2013. dec. 14. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!