Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamákhoz egy intim kérdés?

Kismamákhoz egy intim kérdés?

Figyelt kérdés

Eddig borotváltam magam alul (35 hetes vagyok) mert kádunk volt és úgy csináltam, hogy a csapra tettem a kistükröt és így láttam nagyjából:)

Most viszont költöztünk és itt zuhanykabin van ahová nem tudom rakni sehova a tükröt. De már zavar a szőr:/ Ti hogy oldjátok meg? Vgay hagyjam úgy és ne foglalkozzak vele?

2013. ápr. 3. 22:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

én érzésre csinálom.

nem akarom h ott borotváljanak

2013. ápr. 4. 02:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Még kisterhes vagyok, de már elgondolkodtam ezen, mert a puffadás is meglepő méreteket öltött az elmúlt napokban, és kihívás volt előrehajolni. A párom azt mondta, ha nem megy, nagyon-nagyon szívesen megcsinálja. Szerintem beszélj vele te is :) Nyugodtabb leszel! :)
2013. ápr. 4. 08:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Én kb. 37 hetes korig tudtam magam borotválni (amíg láttam, addig gyantáztam is), igaz a végén már csak érzésre. A végén a férjemmel megbeszéltük, hogy majd segít, de valahogy mindig lemaradt. Végül 39-re szültem, a szülésznő borotvált kicsit meg. Mikor hazaértünk és láttam magam a tükörben kicsit elborzadtam a jó 2 hetes bozont miatt (a kórházban csak alul borotváltak kicsit, nem mindenhol), de senki nem szólt, hogy gáz lennék.
2013. ápr. 4. 09:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Én most 18+4 hetes vagyok második babámmal elég nehéz már előrehajolni , de érzésre borotválom . Pont most mondtam a páromnak hogy láttod másoknak is segít a férje leborotválni ahol nem tudják . Nekem azt mondta fél hogy megvág mondtam nem kell félni nem kell annyira éles pengével csinálni és akkor nem vág meg. Ezzek szerint csak az én férjem ilyen ijedős :).
2013. ápr. 4. 10:39
 15/16 kabymaci ***** válasza:
Én eddig borotváltam de lett egy nagyon csúnya szőrtüsző gyulladásom senkinek nem kívánom amit átéltem..Antibiotikumot kellett szedni azt mondta a nőgyógyász mikor meglátta hogy felejtsem el azt hogy borotváljam jó van az úgy ahogy van.Boldog Babavárást mindenkinek 17+6 hkm
2013. ápr. 4. 10:57
 16/16 anonim ***** válasza:

NEm bírnék szőrösen élni. Engem borzasztóan zavar!

Amúgy tapogatással csinálom. Az első terhességem alatt zuhanyzónk volt csak és még bátortalan voltam. Akkor azt csináltam, hogy leguggoltam és letettem magam alá egy tükröt. Úgy ahogy sikerült megcsinálni.

2013. ápr. 4. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!