Intim kérdés, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Párommal ma együtt voltunk, és kb 3-4-5 hetes körüli terhes lehetek a doki se tudott pontos időt mondani, a hasam alatt nagyon be görcsölt, meg ha tüsszentek nagyot akkor is nem lehet baja a magzatnak? 3 éve volt egy terhességem méhen kívüli, nem szeretném ha vmi baja lenne :(2013. febr. 27. 21:20
1/8 anonim válasza:
Nekem a 12. Hétig fájt a tüsszentés, ha lehajoltam vagy össze húztam magam, akkor nem nyílalt bele.
Nő a méhed, húzódik, teljesen normális érzés!
2/8 anonim válasza:
:)))
Tüsszentéstől???
Ne gyerekeskedj már, mégis mi baja lenne?
Kiesik?
3/8 A kérdező kommentje:
2. válaszoló nem a tüsszentéstől lenne baja hanem a görcstől -.-" Tudod a méhen kívüli terhességem óta most sikerült újra össze hozni a babát!! Én vhogy nem viccelődök vele!!!
2013. febr. 27. 21:34
4/8 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen eleinte, úgyhogy én is összegörnyedtem amikor tüsszentenem kellett, és akkor nem fájt...
Nyúlnak a méhszalagok, ne aggódj!
5/8 anonim válasza:
Nyugi ilyenkor még normális az enyhe görcs is.
2 éves fiúcska mamája aki most 8 hetes :)
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ kicsit meg nyugodtam :)
2013. febr. 27. 21:42
7/8 anonim válasza:
Nekem is voltak már a terhesség legelején görcseim (szintén együttlét után, vagy "csak úgy"), de nem lett gond. Azért azt mielőbb jó lenne tisztázni, hogy ez a baba jó helyen van-e! És szedj nagy dózisú (legalább 1000 mg/nap) Magnéziumot (árban a Magnesii Citrici tabletta a legjobb, ebből napi 2 elég, és nagyon jó a görcsökre)!
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
Ki próbálom akkor majd :)
2013. febr. 28. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!