Kismamákhoz egy kérdés?
én egyszer sem írtam bele semmit. majd biztos ezzel fogok szarakodni még egy gyerek mellett :) Nem is kérte a doki, védőnőhöz meg nem járok
szerintem ne írd
Nálunk is csak megkérdezik, hogy rendben van e a magzatmozgás, de írni nem kell. Védőnőhöz én sem járok, egyszer volt nálunk, amikor a kiskönyvemet elhozta még a 13. hét környékén.Ő is eléggé el van havazva, az orvosom és az asszisztense meg minden olyat elvégez amit a védőnő is csinálna, vérnyomás, vizelet, fehérje, ctg, szívhang, mérések stb.
Ha nálatok kell írni mert ellenőrzik, akkor írd, a napok miatt én nem csinálnék gondot abból, hogy mi mikor kezdődik.. péntekkel kezdd szerintem, ha meg még a 40. héten is bent lesz a pici akkor meg mellé teszel egy papírkát amire te magad feljegyzeteled.
Nekem sem mondta a kisfiamnál senki, hogy írni kellene, én csak utólag láttam, hogy van egy ilyen oldal a kis könyvben, amikor már megszületett. Engem is csak kérdezgettek a védőnői és orvosi vizsgálatokon, hogy mozog-e rendszeresen a baba, és kész.
Most a 2. babámmal szerintem még időm se lenne vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!