Szerintetek melyik a valos terhessegi idom? Mikorra varjam a babam?
Az orvosom ugy szamolta ki, hogy februar 20.an fogunk szuletni.
Az elso uh-n pedig azt mondta a holgy (nem orvos), hogy csak 25.-en.
Most (ha az orvos altal szamolt idoben) vagyok 18 hetes, es 11 hetesen volt az elso uh es jovoheten lesz a masodik.
(Normal esetben itt csak 2 uh-t csinalnak.Nagy hiszti aran Nekem tobbet, bar indokolt is.)
Az orvosom azot is azt mondja, hogy az a valos amit O szamol, mert 1-2 mm-t el lehet merni es akkor napokat tevednek.
Itt nincs nogyogyaszati vizsgalat a kismamaknak (bar nem is hianyolom), csak ha problemajuk van (verzes stb).
Mit gondoltok?
Mondogatjuk neki,hogy lesz kistesó aki a pocakomba van de nem igazán foglalkozik vele:)
Szerintem még pici hozzá,hogy teljessen megértse.
Kislányunk lesz a neve Panka lesz.(ha mégis fiú akkor Erik.)
Biztos erdekesebb lesz a kisteso ha kint lesz es tenylegesen latja is.
Unokatesomeknal a nagyobb gyerek azt mondta, hogy neki nem kell kisteso (3 evesen), most meg megorulnek egymas nelkul :D
Biztos imadni fogja!!!
Szerintem ez normalis ha nem figyel ra, hisz nem erti, hogy hol ott a baba :D Neha most sem ertem :D
A Panka nev nekem is tetszik.
Vannak nevek amik le vannak foglalva a csaladban regota a szuletendo gyermekeke reszere igy azok tabuk mindenkinek.
Igy a Panka Aron Eszter Kristof es Laura is :D
De rengeteg nev kozul igy is nehez volt valasztani
Talan boviteni kene a csaladot, hogy tobb nevet foglaljanak le :D
A Leventet mi lestoppoltuk a kistesonak ha veletlenul fiu lenne igy azon nem is gondolkozik MAR senki. Voltak probalkozasok ra, de szoltunk idoben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!