Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek melyik a valos...

Szerintetek melyik a valos terhessegi idom? Mikorra varjam a babam?

Figyelt kérdés

Az orvosom ugy szamolta ki, hogy februar 20.an fogunk szuletni.

Az elso uh-n pedig azt mondta a holgy (nem orvos), hogy csak 25.-en.

Most (ha az orvos altal szamolt idoben) vagyok 18 hetes, es 11 hetesen volt az elso uh es jovoheten lesz a masodik.

(Normal esetben itt csak 2 uh-t csinalnak.Nagy hiszti aran Nekem tobbet, bar indokolt is.)

Az orvosom azot is azt mondja, hogy az a valos amit O szamol, mert 1-2 mm-t el lehet merni es akkor napokat tevednek.

Itt nincs nogyogyaszati vizsgalat a kismamaknak (bar nem is hianyolom), csak ha problemajuk van (verzes stb).

Mit gondoltok?

2009. szept. 20. 18:39
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Mondogatjuk neki,hogy lesz kistesó aki a pocakomba van de nem igazán foglalkozik vele:)

Szerintem még pici hozzá,hogy teljessen megértse.

Kislányunk lesz a neve Panka lesz.(ha mégis fiú akkor Erik.)

2009. okt. 18. 14:01
 32/32 A kérdező kommentje:

Biztos erdekesebb lesz a kisteso ha kint lesz es tenylegesen latja is.

Unokatesomeknal a nagyobb gyerek azt mondta, hogy neki nem kell kisteso (3 evesen), most meg megorulnek egymas nelkul :D

Biztos imadni fogja!!!

Szerintem ez normalis ha nem figyel ra, hisz nem erti, hogy hol ott a baba :D Neha most sem ertem :D

A Panka nev nekem is tetszik.

Vannak nevek amik le vannak foglalva a csaladban regota a szuletendo gyermekeke reszere igy azok tabuk mindenkinek.

Igy a Panka Aron Eszter Kristof es Laura is :D

De rengeteg nev kozul igy is nehez volt valasztani

Talan boviteni kene a csaladot, hogy tobb nevet foglaljanak le :D

A Leventet mi lestoppoltuk a kistesonak ha veletlenul fiu lenne igy azon nem is gondolkozik MAR senki. Voltak probalkozasok ra, de szoltunk idoben :D

2009. okt. 18. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!