Szerintetek melyik a valos terhessegi idom? Mikorra varjam a babam?
Az orvosom ugy szamolta ki, hogy februar 20.an fogunk szuletni.
Az elso uh-n pedig azt mondta a holgy (nem orvos), hogy csak 25.-en.
Most (ha az orvos altal szamolt idoben) vagyok 18 hetes, es 11 hetesen volt az elso uh es jovoheten lesz a masodik.
(Normal esetben itt csak 2 uh-t csinalnak.Nagy hiszti aran Nekem tobbet, bar indokolt is.)
Az orvosom azot is azt mondja, hogy az a valos amit O szamol, mert 1-2 mm-t el lehet merni es akkor napokat tevednek.
Itt nincs nogyogyaszati vizsgalat a kismamaknak (bar nem is hianyolom), csak ha problemajuk van (verzes stb).
Mit gondoltok?
Hogy erzed magad?
Rugdos mar a picur?Tudod mar, hogy kisfiu vagy kislany?
Szia! Szinten nem Mo-rol. En utolso verzes szerint februar 18, a 12. hetin februar 13-at mondtak. Jovoheten megyek a 20. hetire, de szerintem az utobbi marad.
Az elso babammal oktober 22 volt a verzes es az ultrahang szerinti is, es 23-an szuletett meg.
Szerintem nem igazan szamit az a par nap. Gondolkodj ugy hogy 20-a es 25 kozott barmi lehet. :)
Igazabol csak azert erdekel a dolog, mert mindig olvasom, hogy azon a heteHa ugy latja hogy itt az ideje ugy is kibujik.Csak tenyleg azert, hogy tudjam, hogy hogy is allunk ott bent :D
Mindig megorulok amikor olvasom, hogy mi is van bent.Aprosagoknak, hogy mar a laba hosszabb mint a keze...szoval tenyleg ne nagy dologra gondoljatok.Ez csak puszta kivancsisag volt :D
Nagyon koszonom a valaszokat.
En is csutortokon megyek uh-ra :D
Mi valasztottunk neveket....vagyis inkabb en.Ha a ferjemen mulna akkor ha fiu Andras, ha lany Andras lenne :D
De mi vel van az en picuromnak anyukaja is igy lanynev is kerult a listara :P
Boglarka Dorka vagy Levente Andras lesz :P
A rugdosas nalunk sem jellemzo.Inkabb csak balettozik bent :D olyan mintha egy kis pillango szalldosna.De csak ritkan sajnos.
De varjuk ki a veget:P
A mi babank mar okozott meglepetest nekunk :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!