Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek melyik a valos...

Szerintetek melyik a valos terhessegi idom? Mikorra varjam a babam?

Figyelt kérdés

Az orvosom ugy szamolta ki, hogy februar 20.an fogunk szuletni.

Az elso uh-n pedig azt mondta a holgy (nem orvos), hogy csak 25.-en.

Most (ha az orvos altal szamolt idoben) vagyok 18 hetes, es 11 hetesen volt az elso uh es jovoheten lesz a masodik.

(Normal esetben itt csak 2 uh-t csinalnak.Nagy hiszti aran Nekem tobbet, bar indokolt is.)

Az orvosom azot is azt mondja, hogy az a valos amit O szamol, mert 1-2 mm-t el lehet merni es akkor napokat tevednek.

Itt nincs nogyogyaszati vizsgalat a kismamaknak (bar nem is hianyolom), csak ha problemajuk van (verzes stb).

Mit gondoltok?

2009. szept. 20. 18:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Hát én sem vagyok vmi vékony alkat év elején sikerült leadnom pár kilót amit úgy éreztem h már sok de persze az még a terhesség elején visszajött ugyhogy mondhatom h pici felesleggel indultam.de ez van nem baj szülés után lesz idöm és alkalmam leadni a Picúr mellett:)Nekem nem volt magzatvíz vizsgálatom nálunk csak 35 év után és ha esetleg vmi genetikai betegség lép fel akkor kötelező.Kérdeztem az orvosomat mit gondol csináltassam meg vagy ne azt mondta felejtsem el mert túl fiatal és egészséges vagyok nem kell.remélem igaza lesz és tényleg nem lesz rá szükség.azt mondják nem vmi kellemes.és ugye nagyobb kockázat van a vizsgálat után a vetélésre és az a vicc h régebben a kismamáknak vizsgálat utan fél napot bent kellett maradniuk a kórházban megfigyelésre most nem vizsgálat utan mehetsz amerre látsz.sztem ez felhábórító!!!!mi van akkor ha vki az utcán vagy a buszon lesz rosszul ááááááá én nagyon félnék töle.neked csináltak?Ruhácskákat az az igazság h még nem vettünk sött még nem vettünk semmit mert szinte mi mindent kapunk és ugy vagyunk vele elöször összegyüjtünk mindenkitől mindent összegezzük mi van mi nincs aztán megyünk és vesszünk.MÁR ALIG VÁROM gondolhatod.ja igen a vizsgálatok hát itt szinte mindent vérképből állapítanak meg ugye van még az Afp amit a 16héten néznek azt is vérből lesz vmikor cukorterhelés és ugye az Uh.nekem néztek toxoplazmát amitől féltem picit nem tom hallottál-e róla ha nem szívesen leirom majd.ja meg nekem elég ritka a vércsoportom ezért nálam sürübben nézik az ellenanyagot de eddig nem volt baj remélem ez utan sem lesz.ugy nagyjábol asszem ennyi a többi a szülés elött lesz de abban még nem vagyok tisztában h mi annyit tok h vmi Ctg ott a babát nézik de majd utana járok még van időm:)vigyi magatokra.puszi
2009. szept. 25. 19:47
 22/32 Nikcsi ***** válasza:
Az 5 valaszolo vagyok, en ma voltam a 20. hetin es nekunk ujra fiunk lesz. :)
2009. szept. 25. 23:22
 23/32 A kérdező kommentje:

Gratulalok.De jo. :D

Ha van kedved meselt Te is kicsit mi tortent Veletek eddig.

Minden ok veletek mindenki jol van es hasonlok.....

sok puszi mindenkinek es jo egeszseget kivanunk!!

2009. szept. 26. 10:56
 24/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok kismamik!

Hogy vagytok?Mennyire aktiv a babatok? Bogi kezd erosebben es tobbet rugdosni.Olyan jo erezni :)

Lehet, hogy hulyen hangzik, de olyan mintha az en hangomat megismerne es regalna ra. Ez lehetseges?

Meg ha valami hangos dolog tortenik akkor osszerezzen.

Voltunk 20. heten is uh-n es megnezte egy szakorvos a szivecskejet es mindent rendben talalt.

27.-en megyek vervetelre es talan akkor vissza vonjak a veszelyeztetest.

Ha van kedvetek meseljetek Ti is.

puszi

2009. okt. 14. 11:55
 25/32 anonim ***** válasza:
Most vagyok a 23. hétben.Mult hétenn voltunk 4D én elötte ettem egy falat csokit és jól felpörgettem a kislányunkat megsem ált keze lába.Olyan erössen rugdal hogy néha fály de jó érzés:)Bár most a rossz időbe a frászt hozta rám mert alig akart megmozdulni.
2009. okt. 15. 08:57
 26/32 A kérdező kommentje:

Az en picim nem mozog ha eszek :D Szepen elalszik es teljesen nyugodt.

Ha kicsit ehes vagyok akkor viszont aktiv (talan tobb helye van).

Meg 2 het amire megyek 4D-re.Nagyon kivancsi vagyok.

Eddig nekem csak 2D-t csinaltak.Ez otthon szerintem mar nem szokas.

Nekem kicsit sem faj eddig ahogy a kisholgy mozog.

Neha nagyon aktiv neha kicsit tobbet pihen.

Eddig milyen volt a terhesseged? Konnyen viseled?

2009. okt. 15. 13:15
 27/32 anonim ***** válasza:

Ez a második terhességem.Az elsőt észre sem vettem:)Most a 21.hétig minden nap hánytam napi 3x4x most már csak néha néha.Itt is 2D uh van a 4D ért fizetni kell.Mi 12000Ft fizettünk.

Tegnapi író vagyok.

2009. okt. 16. 14:16
 28/32 A kérdező kommentje:

Remelem mar jobban vagy es tudod elvezni a varandosagot.

Mekkora a nagyobb poronty?

En is rosszul voltam, de nem hanytam.Szerencsere csak par het volt.Pont akkor volt nalunk anyukam es a kishugom igy kicsit konnyebb es nehezebb is volt egyben.

Mindenhova kellett veluk menni ami megerolteto volt akkor, viszont sok finomat fozott cserebe :D

Sajna itt lehetosegem sincs 4D-re de otthon bepotolom.

Otthon nem 3D-t hasznalnak???

Itt azert kell fizetni.Azert nem kertem meg, mert tudtam, hogy megyunk haza es a 4D erdekesebb lesz.

A terhesseg vege fele lehet, hogy fogok azt is kerni.

2009. okt. 16. 16:13
 29/32 anonim ***** válasza:

Októbet 7.-én volt a kisfiam Botond 2 éves.

Mi a külömbség a 2D és a 3D között?

Én úgy tudom 2D-t használnak.

Van már kiválasztott nevetek?

2009. okt. 17. 13:30
 30/32 A kérdező kommentje:

Akkor O mar nagyfiu :D

Varja mar a kistesot?

Tudjatok, hogy kisfiu vagy kislany?

Nekunk lanyunk lesz ha minden igaz a 18 hetes uh-n mondtak.Azota nem lattak semmit, mert szegyenlos :D

Talan a 4D biztosat tud majd mondani.Boglarka Dorka a nevvalsztas.

(ha megis kisfiu Levente Andras)

Nalatok mar vannak otletek?

Megmondom Oszinten nem tudom mi a kulonbseg :P

Azt tudom, hogy eddig 2D-n voltam, de felajanlottak a 3D-t ha fizetek.

Eddig nem gondoltam, hogy elmegyek, mert tudtam, hogy otthon lesz 4D-m.

Az viszont tuti, hogy csak jobb lehet.Talan majd a vege fele el megyek oda is :)

2009. okt. 17. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!