Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek melyik a valos...

Szerintetek melyik a valos terhessegi idom? Mikorra varjam a babam?

Figyelt kérdés

Az orvosom ugy szamolta ki, hogy februar 20.an fogunk szuletni.

Az elso uh-n pedig azt mondta a holgy (nem orvos), hogy csak 25.-en.

Most (ha az orvos altal szamolt idoben) vagyok 18 hetes, es 11 hetesen volt az elso uh es jovoheten lesz a masodik.

(Normal esetben itt csak 2 uh-t csinalnak.Nagy hiszti aran Nekem tobbet, bar indokolt is.)

Az orvosom azot is azt mondja, hogy az a valos amit O szamol, mert 1-2 mm-t el lehet merni es akkor napokat tevednek.

Itt nincs nogyogyaszati vizsgalat a kismamaknak (bar nem is hianyolom), csak ha problemajuk van (verzes stb).

Mit gondoltok?

2009. szept. 20. 18:39
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Hát igen az én drága egyetlen párom kitalálta ha fiu legyen Oszkár amitől nekem még a toll is feláll a hátamon csak a testemen keresztül lehet az a neve.ha lány akkor pedig Viktóriát akar amitöl szintén kikészülök.Én jobban szeretném ha fiu legyen Kornél vagy Dominik ha lányka akkor Gréta nagyon megtetszett ez a név.Milyen meglepetéseket okozott nektek a picur ha megkérdezhettem.ha gondolod írhatnál nekem privibe h megoszuk egymással a tapasztalatainkat csak az a baj h elég új vagyok itt és nem tom pontosan h müködik a privi üzi küldése:()
2009. szept. 21. 20:36
 12/32 A kérdező kommentje:

Nem szoktam en szem priviben irni :D

Igazabol nem olyan nagy dolog az a meglepetes....csak egeszen eddig nem nott egy cm-t sem a hasam....vagyis 2 hettel ezelottig.1.5 alatt meg olyan lettem mint egy jollakott balna:P mintha a 6. honapban lennek kb :D

Nem tudom mi tortent....mitol indult be ennyire, de a kolegaim es a csaladom is meglepodott.En meg plane, hogy erre nem keszultem es nincs egy ruham amit felvegyek :D

2009. szept. 22. 11:35
 13/32 anonim ***** válasza:
Ez érdekes nekem meg pont fordítva folyamatosan nőt a pocakom.igen a nadrág próbléma nekem is volt de már muszáj kismama nacikat felvennem mert már a régiek közül semmi nem jön rám.pedig eddig ugymond csak 3-4 kg híztam:)mégegyszer elolvastam azt amit a kérdésedben írtál nekem mindig megnézi a dokim a méhszájat h minden rendben van-e.Uh nekem is ritkán van mert a kötelezőket a kórházban csinálják és csak nagy ritkán vagy csak a kérésemre csinál a magánrendelőjében is.persze én nap mint nap nézném a Picúrt de hát sajnos nem lehet:(
2009. szept. 22. 13:23
 14/32 A kérdező kommentje:

Mar csak 2 nap es ujra lethatom.Eddig csak egyszer volt ra lehetosegem.Nemsokara megyunk haza latogatoba a ferjemmel.Elmegyunk egy 4D-s vizsgalatra is....mert itt azt sem csinalnak.

Kicsit ugy vannak vele, ha meg akar szuletni akkor ugy is megfog es minke ez a nagy felhajtas...he meg sajnos meggondolja magat a baba akkor ok ugy sem tehetnek semmit.

Perse ez igaz is....de en mint leendo anyuka szeretnem latni azt a pici embert ott bent....na meg eldicsekedni mindenkinek, hogy milyen szep is...meg csak egy kepunk van azon olyan mint egy kiscsirke...ezert minden kolegank igy hivja.Mar ok is varjak a kovetkezo kepet.A csalad meg plana...Magamrol nem beszelek hiszem ugy is tudjatok mit erzek :D

puszi mindenkinek

2009. szept. 22. 19:11
 15/32 anonim ***** válasza:
Holnap ilyenkor már remélhetőleg túl vagyunk az Uh-on.már én is alig várom h lássam és remélem megtudjuk fiucska vagy lányka:)írd majd meg h veletek mi újság mit tudtál meg.sok sikert neked holnapra:)
2009. szept. 23. 12:46
 16/32 A kérdező kommentje:

Nektek is!!

Irj Te is!!

Ha megtudom, hogy Levi vagy Bogi lakik bent meg fogom venni az elso kisruhakat :D

Bar a ferjem babonabol csak a 7. honap utan szeretne vasarolni.

De en nem birok mar magammal :D

puszi

2009. szept. 23. 23:36
 17/32 anonim ***** válasza:
Szia!Hát úgy nézz ki hogy nekünk lánykánk lesz:)))el sem hiszem:)ez olyan hihetetlen annyira meváltozott bennem minden mióta tudom h lány habár biztos akkor is változott volna ha fiú lenne de most még jobban kötödöm hozzá mint eddig végre tudom kihez szóljak minek becézgessem ez már annyira hiányzott:)amugy teljesen makk egészségesek vagyunk minden rendben.várom ám nagyon a te beszámolodat is remélem jó híreket kaptál:)írj.puszi:)
2009. szept. 24. 18:41
 18/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Mi is kislanyt varunk :D

A kis draga alukalt vegig :D Azt olvastam mindenhol, hogy edesseget kell elotte enni es aktiv lesz :D

Na ami kis Bogink minden leheto tapasztalatot megcafolt eddig...igy ezt is.Ettem egy muzliszeletet es olyan bekesen szundizott, hogy nem lehetett fordulasra birni.

Pedig az aggyal mar fejjel lefele logattak:D

Sajnos veszelyeztettet vagyok....de azt mondtak, hogy kis mertekben csak.Igy kapni fogok orvost 2 het mulva es O ellenorzi a vizsgalatokat (ez itt nem szokas, hogy van orvosod aki megvizsgal).En nem banom....igy legalabb figyelemmel kiserik meg jobban a fejlodeset.

2 het mulva megint megyek uh-ra, mert nem lattak jol a pici szivet.

Apuci majd elolvadt a latvanytol.Konnyes szemmel jottunk ki a vizsgalatrol :D

Utanna el mentunk baba ruhat nezni...legszivesebben mindent meg vettem volna :P

puszi mindenkinek

2009. szept. 25. 12:57
 19/32 anonim ***** válasza:
Szia!Hát örülök h nektek is kislánykátok lesz szívböl grtaulálok hozzá:)Sajnálom h veszélyeztetett lettél de biztos vok benne h minden rendben lesz és szép egészséges lánykátok lesz.de mindenképpen írd majd meg h mik a fejlemények.mi is úgy döntöttünk h jövöhéten azert elmegyünk egy 4D Uh-ra is biztos ami biztos tuti rendbe legyen minden és ott 100%-ra mondják h lányka a drága:)de addig is remélem beszélgetünk és megosztjuk egymással a tapasztalatainkat:)vigyázzatok magatokra.puszi
2009. szept. 25. 15:49
 20/32 A kérdező kommentje:

Mi is megyunk 4D-re :D

Okt 30.-an hazamegyunk 1 hetre es akkor elmegyek az otthoni orvosomhoz is.

Szerencsere nem iteltek agynyugalomra.Azt mondta a vedono, hogy csak kis mertekben vagyok veszelyeztetett.

Dolgozhatok es minden ugyan ugy lesz mint eddig csak Ok figyelnek jobban a ferjem szivbetegsege miatt es emelle 1%-al nagyobb lett a testomeg indexem a vartnal...pedig nem is hiztam igazabol(sajnos nem vagyok vekony testalkat).

Azt mondtak felnivalom nincs.Nem is izgulok!!Tudom, hogy bent marad ameddig jol erzi magat es ha ugy dont akkor kijon es egeszseges lesz.Makacs mint a szulei.Nem adna fel soha :D

Meselj kicsit ha van kedved.Pl milyen erzes a magzatviz vizsgalat (ha volt Neked).Itt csak uh van es vervetel.Kivancsi vagyok, hogy milyenek az otthoni vizsgalatok.

Sajnos itt eleg sok rossz tapasztalatot is olvastam.

Itt mindenki kedves probal lenni...kissebb nagyobb sikerrel...de legalabb megprobalja:D

Tenyleg olyan szornyu a helyzet otthon?

puszi es jo egeszseget mindenkinek puszi

UI: Vettetek mar ruhacskakat (ezeket az apro meretu kis szepsegeket ruhanak meg nem neveznem)

2009. szept. 25. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!