Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért vagyok tiszta pattanás...

Miért vagyok tiszta pattanás 9 hetesen?

Figyelt kérdés

màr volt 2terhességem,de elvetéltem.de akkor mindig olyan szép tiszta volt a bőröm.

most végre megéltük a 9hetet.de 3hete tök pattanàsos vagyok.nem olyan pici fehér egyből kinyomható pattanàsok hanem elég gyulladt csomok.amit nem is lehet kinyomni.

alapból nem vagyok egy pattanàsos tipus.menszi elött pàrnappal az arcomon szokott kijönni egy két darab de nem szoktak vészesek lenni.

de most.... a kezemen a hàtamon a mellkasomon sőt még a làbamon is!!!mit kezdjek vele???szòljak dokinak???vagy ez normàlis???

2013. ápr. 3. 10:04
 1/6 anonim ***** válasza:
hát ha a kezeden meg mindenhol van nem hiszem,hogy normális nyugodtan említsd akár a védőnődnek is ő biztos segít és ajánl rá valamit,ez elvileg a hormonok miatt van,de...ez azért sok.
2013. ápr. 3. 10:31
 2/6 anonim ***** válasza:
szombaton töltöm a 9. hetet és én is tiszta pati vagyok! Ezek a hormonok! A lányommal is ilyen voltam 1-2 hétig aztán elmúlt!
2013. ápr. 3. 10:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez így tényleg durva, mihamarabb keresd fel a nőgyógyászod és egy bőrgyógyászt!
2013. ápr. 3. 10:32
 4/6 A kérdező kommentje:

elsőnek arra gondoltam hogy a sok erőlködéstől.mert elég rosszul vagyok de nem hànyok csak öklendezem de elég rendesen.néha a fulladàs kerülget.de szerintem az csak arcomon làttszódna.

amugy az arc böröm is nagyon gàz lett.anyira megviseltnek tünik és néha olyan mint ha foltos lenne.

9.-én megyek dokihoz,de akkor szerintem felhivom elöbb kikérem az ő véleményét!

köszönöm a vàlaszokat!

2013. ápr. 3. 11:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Rajtam 20 hetesen jött ki nagyon durván az arcomon. Voltam vele bőrgyógyásznál, adott kenőcsöt, de azt mondta, hogy a hormonváltozás miatt van. Most 22 hetes vagyok valamivel szebb az arcom, de még mindíg van rajta. Nagyon szeretném ha már elmúlna, mert előtte szép volt a bőröm.
2013. ápr. 3. 11:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is jöttek ki elég durva pattanások az arcomon a vállamon és a mellkasomon.

20. hét körül elmúltak.

30 hkm

2013. ápr. 3. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!