27 hetesen II-III fokú lepény öregedés/meszesedés. Ez már nagyon nagy baj, igaz?
Hát elég korai hogy ilyen foku legyen. Én III fokuval szültem 38. hétre. Remélem kihuzod a végéig.
Minél öregebb a lepény annál jobban csökken a működése. De én ugy tudom hogy a dohányos kismamáknál fordul ez elő.
Én megkérdeztem volna hogy ez mitől lehet és hogy mi várható...
Sztem nézesd meg egy másik dokival is.
Ez az, hogy nem dohányzom, a vérnyomásom is rendben, annyit kérdezett, hogy az nem magas-e.
Kérdeztem, hogy ez mit jelent, de nem volt túl készséges! :( Szinte nem is válaszolt. Neten olvasgattam utána, hogy ez elég gázos helyzet...
Gondoltam rá, hogy bemenjek a Szülészeti Klinikára (Pécs), de szerintem ha csak így bemennék, nem fogadnának, elküldenének az orvosomhoz, akitől jöttem ugyebár... :(
Igen baj, és nem ijesztgetni akarlak.
Kaptál bármilyen védőoltást terhesen?
Az influenza oltás is okozhatja(nálam bizonyított is)
Nekem 28 hetesen látszott, hogy elöregedett a méhlepény.
34. héten szültem :(
Nem szedtem semmit, nem dohányzok, nem iszok...
Úgy gondoltam, hogy egészséges vagyok idáig :( Oltást nem kaptam, igaz, hogy a napokban megfáztam, kaptam antibiotikumot, de nem váltottam ki, erősnek gondoltam egy sima megfázásnak. :(
Nem kellett befeküdnöd kórházba? Megindították a szülést, vagy magától indult be?
Amúgy a jövő héten megyek a tanácsadásra, de hát ezek után nem nagyon bízok a dokimban! Hát erre, hogy nem mondott semmit??
Hát elég baj, hogy ilyen az orvosod. Jó az enyém sem az, de legalább a feltett kérdésekre mindig válaszol. Nekem a 33 héttől 2. fokban volt érett, rá is kérdeztem, és nekem azt mondta, hogy a másod fokban érett lepény még rendesen ellátja a feladatát, viszont a 3-4 fokban érett lepény már részlegesen, vagy egyáltalán nem. És neked még igencsak sok van hátra, szóval én a helyedben megnézetném magam egy másik orvossal is!
Nem is értem hogy lehet egy orvos ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!