Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetesen II-III fokú lepény...

27 hetesen II-III fokú lepény öregedés/meszesedés. Ez már nagyon nagy baj, igaz?

Figyelt kérdés
Most voltunk 28 hetes ultrahangon, és a körzetileg saját orvosom csinálta, és ezzel a rossz hírrel állt elő, de semmi konkrétumot nem mondott....
2013. ápr. 2. 14:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát elég korai hogy ilyen foku legyen. Én III fokuval szültem 38. hétre. Remélem kihuzod a végéig.

Minél öregebb a lepény annál jobban csökken a működése. De én ugy tudom hogy a dohányos kismamáknál fordul ez elő.

Én megkérdeztem volna hogy ez mitől lehet és hogy mi várható...

Sztem nézesd meg egy másik dokival is.

2013. ápr. 2. 14:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Ez az, hogy nem dohányzom, a vérnyomásom is rendben, annyit kérdezett, hogy az nem magas-e.

Kérdeztem, hogy ez mit jelent, de nem volt túl készséges! :( Szinte nem is válaszolt. Neten olvasgattam utána, hogy ez elég gázos helyzet...

Gondoltam rá, hogy bemenjek a Szülészeti Klinikára (Pécs), de szerintem ha csak így bemennék, nem fogadnának, elküldenének az orvosomhoz, akitől jöttem ugyebár... :(

2013. ápr. 2. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen baj, és nem ijesztgetni akarlak.

Kaptál bármilyen védőoltást terhesen?

Az influenza oltás is okozhatja(nálam bizonyított is)

Nekem 28 hetesen látszott, hogy elöregedett a méhlepény.

34. héten szültem :(

Nem szedtem semmit, nem dohányzok, nem iszok...

2013. ápr. 2. 15:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekünk heti 3 flowmetria is volt, hogy ellenőrizzék a lepény működését, és hogy a baba elég tápanyaghoz jut-e, emellett NST 2 naponta...30. héttől
2013. ápr. 2. 15:21
 5/8 A kérdező kommentje:

Úgy gondoltam, hogy egészséges vagyok idáig :( Oltást nem kaptam, igaz, hogy a napokban megfáztam, kaptam antibiotikumot, de nem váltottam ki, erősnek gondoltam egy sima megfázásnak. :(

Nem kellett befeküdnöd kórházba? Megindították a szülést, vagy magától indult be?

Amúgy a jövő héten megyek a tanácsadásra, de hát ezek után nem nagyon bízok a dokimban! Hát erre, hogy nem mondott semmit??

2013. ápr. 2. 15:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Hat marpedig ezt a "nem mondott semmit, nem volt kezseges" dolgot ne haragudj miert nyelted le? A Te babarol van szo... Miert nem mondtad neki kerek-perec, kerem magyarazza el hogy mi is tortenik, mi a baj es mit kell tenni ilyenkor! Vagy addig nem megyek sehova. Ez a dolga! Menjel vissza hozza a valaszt akarsz kapni a kerdeseidre vagy keress masik orvost. Tolunk itt ilyen sulyos kerdesekre ne varjal biztos valaszt, foleg a neten ne keresgelj mert holnapra talan mar meg is fogsz halni... Legy felelosegteljes ember es ne fogadjal el fel vallrol vetett valaszokat lesutott szemmel ha ilyesmirol van szo!
2013. ápr. 2. 16:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát igazából akkor hallottam erről először. Mindig utólag nézek/ olvasok utána a dolgoknak amit mond, vagy ami a papíron van. Nem tetszett persze amit mondott, de mivel nem nagyon magyarázta túl, így azért nem gondoltam akkor, hogy ez tényleg annyira komoly dolog.
2013. ápr. 2. 16:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát elég baj, hogy ilyen az orvosod. Jó az enyém sem az, de legalább a feltett kérdésekre mindig válaszol. Nekem a 33 héttől 2. fokban volt érett, rá is kérdeztem, és nekem azt mondta, hogy a másod fokban érett lepény még rendesen ellátja a feladatát, viszont a 3-4 fokban érett lepény már részlegesen, vagy egyáltalán nem. És neked még igencsak sok van hátra, szóval én a helyedben megnézetném magam egy másik orvossal is!

Nem is értem hogy lehet egy orvos ilyen...

2013. ápr. 2. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!