Ha 3-as érettségű volt a méhlepényem a 36-hetes UH-on és most vagyok 39 hetes az nem gond? Vagyis nem meszesedett el vagy nem fogok tőle előbb meg szülni? és gond a meszesedés?
Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 08:52
1/6 anonim válasza:
Szia!
Nálam is ez van, és nem gond addig amíg a baba fejlődik és nem áll le a növekedésben! Én minden héten mentem/megyek uh-ra és nézik az áramlást és a baba méreteit! Ha a dokid nem lát gondot akkor ne aggódj! Ha bármi probléma lenne, akkor már szólt volna!
2/6 A kérdező kommentje:
de én a 36 hetes Uh óta nem voltam UH-on nem is kel mennyek akkor honnén tudom h gond van e vagy h el van meszesedve?
2012. márc. 5. 08:59
3/6 anonim válasza:
első vagyok!
h-h? a 36.héttől nekem minden héten alap járnom kell a dokihoz!!! Előtte meg 3-4 hetente! Biztos az orvosod jobban tudja! De azért én elmennék uh-ra, h megnézzék mizu.. Melyik kórházban fogsz szülni?
4/6 A kérdező kommentje:
Szent István kórház Székesfehérvár nem mondtak semmit és a védőnőm se az meg amúgy is butuska de hogy mehetnék Uh-ra?
2012. márc. 5. 09:04
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, h ott hogy működik, de ha bemész a kórházba és rendesen elmész uh-ra akkor megcsinálják! Igazából menj, ha szeretnéd megnyugtatni magad, de ha a doki tényleg nem aggódik, akkor szerintem te se tedd! Az orvosod biztos tudja mit miért tesz!
6/6 anonim válasza:
Szia! NST-re azért gondolom jársz minden héten, és ott a doki megnézi a papírod. Szólj neki, hogy ez van, szeretnél kérni egy uh-ot. Szerintem is minden héten nézni kéne uh-on. Mi 37 hetesek vagyunk, nekem kicsi a babám ezért járunk hetente uh-ra.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!