Nagy baj a III. st meszesedés a méhlepényben 31 hetesen?
Figyelt kérdés
2008. nov. 4. 14:49
1/3 anonim válasza:
Nem baj, legalábbis ez nem jelent korábbi szülést. Annyit tesz, hogy a meszesedés miatt kevésbé szűri meg a méreganyagokat, így nagyon oda kell figyelned, hogy mit eszel-iszol, még jobban kerüld a füstös, szmogos helyeket. Viszont 31. hétben ez elég ritka, így érdemes esetleg egy másik orvoshoz is elmenned ultrahangvizsgálatra. Én ugyanígy jártam a 30. héten, nem a saját dokim vizygált és II.fokban érett lepényt látott, megijedtem mert az első babámnál ebben az időben még 0-ás volt a lepény, így a saját dokim 1 hétre rá visszarendelt kontroll ultrahangra és 0-ás lepényt látott. Most vagyok a 34. hétben, a vasárnapi ultrahangon még mindig 0 fokban volt érett a méhlepény (pedig kávézok rendszeresen és a 30. hétig kóláztam is), szóval sanszos, hogy nálad is elmérték.
2/3 anonim válasza:
Szió.Ne aggódj,ha gond lenne a dokid szólt volna.Nekem 30hetesen volt I.fokú,majd rá 3hétre III.fokú.Nagyon megilyedtem én is.Mindenki riogatott,hogy nem kap elég kajcsit,meg oxigént a babám.Ráadásúl csak otthon vettem észre,hogy mi van az UH-s papíron és picit fel is háborodtam,hogy magánrendelésre járok havonta,Kecskemét legjobb dokiához és nem vette volna ezt észre.Majd úgy döntöttem felhívom,hogy is van ez.Ő megnyugtatott,hogy addig amíg az áramlás tökéletes,nem számít milyen fokban érett a lepény.De,hogy még jobban megnyugtasson visszarendelt a kórházba és csináltatott egy NST-t és UH-t.Azóta hetente járok és ő , úgymond vigyáz ránk.Azóta nyugodtabb vagyok én is.Remélem Te is picit megnyudodtál.
Üdv:35+3HETESKE
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. nov. 5. 05:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!