Meddig lehet hason aludni? 34hkm.
Figyelt kérdés
Már a 10. héttől az oldalamon alszom, de nagyon fáj már a hátam és jól esne a hasamon aludni. Szerintetek? Lehet baj?2013. ápr. 2. 21:34
1/4 anonim 

válasza:

amíg bírsz. én akkor mág javában aludtam a hasamon. amikor már nagyon nyomod a babát, akkor érzed is,h nyomod a babát és nem maradsz hason
2/4 anonim 

válasza:

Én már az elején sem tudtam hason aludni, nekem kényelmetlen volt. Nagyobb terhesen meg már eszembe sem jutott volna hason aludni, mert akkor már minden kényelmetlen volt. Örültem, hogy egyáltalán tudok aludni. :)
3/4 anonim 

válasza:

33 hetes vagyok, felhúzott lábbal (egy nagypárnára) félig hason alszom most is és az előző 2 terhesség alatt végig. Ha nem jó, a baba jelez és fordulok.
4/4 anonim 

válasza:

Én sosem aludtam hason, de már 14 hetesen kényelmetlen is lenne... Később pedig a melleid miatt nem fogsz tudni hason aludni! :)
Sajna még ki kell bírni, kispárnákkal alátámasztva, valahogy keress egy jó pozíciót. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!