Nem tudok aludni?

Figyelt kérdés
Más se tud elaludni? Hetek óta ez megy:((((
2013. márc. 25. 01:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én sem! Te miért nem tudsz aludni? Bánt valami?
2013. márc. 25. 02:40
 2/11 anonim ***** válasza:
szia! a 2. pisi után én sem tudok soha vissza aludni. ez ma egy órája volt... még egy óra múlva pedig csörög az óra, mehetek nst-re.. .
2013. márc. 25. 03:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Én tegnap ébredtem fel éjfélkor és háromig csak forgolódtam, amikor is meguntam és felkeltem. Volt egy időszak a terhességem közepe felé, amikor 1-2-3órakkor már felébredtem. Pedig nem is feküdtem le korán. Én már rájöttem, hogy azért van, mert vagy túl sok minden járt a fejemben vagy mert napközben történt valami, ami alap esetben nagyon felidegesített volna, de a baba miatt inkább nem foglalkoztam vele. És így jött ki az idegesség, hogy nem tudtam aludni....
2013. márc. 25. 07:01
 4/11 anonim ***** válasza:

Én menetrendszerint felkelek minden éjszaka kétszer, éjfél körül, meg hajnali 3-4. Másodjára már én is nehezen alszom vissza. Most vagyok 28 hetes. Mondta az orvos még az előző terhességemnél, hogy figyeljem meg, amikor én felkelek éjszaka, akkor fog a baba is mindig felébredni, ha már megszületik. És tényleg így volt!!!

Kislányom nagyon pontosan betartotta ezeket az időpontokat ,amikor szoptattam.

Legalább nem lesz túl drasztikus változás, hogy szülés után fel kell kelni a babához, addigra hozzászokik a szervezet.

2013. márc. 25. 07:14
 5/11 anonim ***** válasza:
én minden éjjel óránként fel kelek wc-re és nehezen tudok vissza aludni hamar fent is vagyok. pedig rám mindig az volt a jellemző hogy 10ig is elalszom. 37+6hkm
2013. márc. 25. 07:17
 6/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Én 28 hetes vagyok és éjszaka óránként felkelek...

Szomjas vagyok, pisilni kell, ég a gyomrom, kényelmetlenül fekszek, stb...

Reggel fél 5kor kelek, mert még dolgozom. Eléggé fáradt vagyok. De én is úgy vagyok vele, hogy legalább ha megszületik a baba nem lesz fura, hogy sokszor fel kell kelni hozzá. :)

2013. márc. 25. 07:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Sajnos ez terhesség alatt "normális", én is sokszor órákig forgolódom, pedig nagyon fáradt vagyok...
2013. márc. 25. 08:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Ki a franc nevezte ezt el áldott állapotnak?
2013. márc. 25. 10:26
 9/11 anonim ***** válasza:
naaa ne durvuljál el:))))ez egy ÁLDOTT ÁLLAPOT ,EGY ÚJ ÉLET!!!!ha vki gyermeket szeretne ne csak a jó oldalát nézze,hidd el nekem lehet még rosszabb is értem ezalatt azt hogy én az ikrekkel soha nem keltem a terhességem alatt,pedig össz 7 kilósan születtek még sem nyomtak vagyrugtak akkorákat hogy ne tudjak aludni erre megszülettek 27 hónapja és egyetlen átaludt éjszakánk nem volt még,most tetőzöm azzal hogy érkezőben a hugi:)))szóval csak semmi panasz légy kitartó és készülj fel jóra és nagyon rosszra is pl:fogzáskor ..na az tud kutya idő lenni....
2013. márc. 25. 11:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Áldottnak áldott ez az állapot a születendő gyermek csodája miatt... :)

De nem véletlenül nevezik terhességnek... :)

6-os válaszoló vagyok egyébként és örülnék, ha csak annyi lenne a bajom, hogy nem tudok aludni, de én éjszaka sokszor arra ébredek, hogy a gyomorsavam feljött a számba és szaladni kell ami valljuk be +12 kg-val elég nehézkes. :)

Állandóan szomjas vagyok és így felkelek inni aztán meg persze pisilni... :D Ráadásul teljesen lent fekszik a babám a pocakom is már most olyan lent van mintha mindenórás lennék így persze a pisilésre sem kell sokat várni... :)

A legrosszabb éjszakáimon fél óránként mászkálok ki-be.

Szóval inkább választanám azt, hogy nem tudok órákon át elaludni...

Ennek ellenére boldog vagyok... :) Nagyon várom a babát, és mikor mocorog odabent vagy látom UH-n hallhatom a szívverését az kárpótol mindenért... :)

2013. márc. 25. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!