Mért van az, hogy napokig nem érzem mozogni a babát, aztán érzem öt aktivan 2 napig aztán megint semmi. Ez igy normális? Nem mindennap kéne érezni?
Nekem is ezt csinálja, és itt is olvastam sokszor, hogy másnál is. Ez normális.
Nem mozoghat mindig ugyanolyan erősen. Állítólag hatnak rá a frontok is, én azt vettem észre, ha cukrosabbat eszek, akkor mindig táncol (ezt sajnos már nem tapasztalhatom, mert terhességi cukrom van, de a babóm szereti az édeset :o)) Meg ha sétálunk, vagy elfoglalt vagyok, akkor nem szoktam érezni annyira, míg ha csak itthon vagyunk, zenét hallgatunk több a figyelem, így jobban érzem is. Szerintem nálad is ez lehet.
Még egy megfigyelés: autóba ülve mocorog, szereti az autózást, ha sétálok akkor inkább alszik, gondolom elringatódik a pici feneke :o)
29 h km
Szia!
Nekem azt mondta a doki és a védőnéni is,hogy minden nap kell,hogy érezzem legalább egyszer a babát.Biztos mocorog neked is,csak nem figyelsz,vagy csak piciket rúg.(Még van helye.)Biztosan nincs baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!