Lehetséges, hogy a baba a 30. hét után belekakil a mvízbe és csak a szülés után derül ki? És akkor a baba meghal?
Mint laikus szerintem 10 hétig azaz a szülésig nem élné túl a kakis vízben!
De ez kiderülne sztem a kötelező vizsgálatokon uh.-ból.
Lehet,hogy most hülyeséget írok,ebben nem vagyok jártas,de én szerintem ezért kell a 30.hét felett figyelni a magzatmozgást,mivel ebből derül ki,hogy hogyan érzi odabent magát.Ha kevesebbet mozog mint amennyi a megszokott,akkor nyilván azonnal orvoshoz mész,mert akkor valami gond van,és az orvos utána jár,hogy mi lehet a baj..mert ugye a kevesebb magzatmozgás arra utal(hat),hogy oxigénhiányos,és akkor rögtön császároznak.De én ezen még nem gondolkodtam. :/
35 hkm
A szülés közben kiderül, látszik a magzatvízen. Nem engedik felsírni, rögtön elviszik megfigyelésre és kap antibiotikumot.
Ha "baj" van a magzatvízzel, a baba "jelez" neked, UHon a víz állagából meg tudják állapítani, hogy azzal van e gond. Az én babám a vajúdás alatt kakilt bele a vízbe, őt sem engedték felsírni és elvitték rögtön megfigyelésre.
Nekem egy vizsgálat során derült ki, hogy zavaros a magzatvíz, de engem nem császároztak, hanem elindították a szülést.
Nem tudom, hogy nézte meg a doki a magzatvizet, simán megvizsgált, nem volt fájdalmasabb mint mskor,nem tűnt másnak a vizsgálat. Annyit mondott, hogy zavaros a magzatvíz,indítja a szülést, 17 órára baba lesz.
a kaki, miatt egy mérgezésen megy keresztül a pici (ez bejut a tüdőbe ugye és mindenhova ahova nem kéne) ezt észre veszik a szívhangból is (akivel én feküdtem egy kórteremben annak a csajnak a babája egyszer csak 190-es szívveréssel volt aztán 0 aztán 170 és 0 rögtön tolták a műtőbe...) Neki szivárgott a magzatvíz és szólt az egyik nővérkének, hogy mintha valami zöldes cucc jönne ki belőle... Szerencséje volt mert kórházban volt már. Én 42 hétre szültem az én fiam is bekakilt de a a szülésindítás után... Rohantak takarítani amikor megvolt a császár... az apja végignézte... azt mondta valami zöldes trutyi jött a szájából (nem tudta mi az... Én mondtam neki, hogy bekakilt)
Aztán nyugtattak a dokik hogy nagyon keveset nyelhetett. De másnap amikor prüszkölt akkor már nem is jött neki csak sima víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!