Molett anyukák, hány kg-val estetek teherbe és hány kg-val szültetek?
Figyelt kérdés
Én most 103 kg vagyok,most kezdtük a babaprojectet,de a háziorvosom azt mondta inkább fogyókorázzak előtte,mert így nem lesz esélyem,de sajnos annyi mindent próbáltam már,és csak pár kilótól sikerült megszabadulni,az eredményeim rendben vannak. Egy ismerős dokitól is rákérdeztem,ő azt mondta ez nem kizáró ok,sokan esnek teherbe túlsúllyal is. Most körbekérdezek,hátha ad egy kis reményt a válaszok egy része :)2013. ápr. 2. 18:14
31/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Az ismerősök között is körbe kérdeztem,a legtöbbjük az első babával már az első hónapban teherbe esett,pedig többen is 90 kg fölött voltak. Bizakodok :)
2013. ápr. 5. 21:46
32/33 anonim válasza:
104 kiloval kezdtem 124 szulesnel... Mindent megettem futottam jorcsolyaztam telen 8 honaposan / ja en pajzsmirigy beteg vagyok/ allitolag a szivem olyan jo mint egy futoe... 40 hetes terhesen meg hasizombol ultem fel es a szonografus mondta hogy ritkan latni ilyen fitt kismamat... Jobban izadtam mint mas ennyi bajom volt... Es? Lesz.rom...
Most 119 el lettem terhes / nem szedem a pajzsmirigy gyogyszereket mert nagyon rosszul vagyok tole/ fogytam 3 kilot de ma ugy bezabaltam a mekibe hogy tuti fel is jon ;)
Eloszor szedtem vitamint 4310 volt a fiam es 58 centi most 10 hetes vagyok nem szedek csak folsavat.
33/33 anonim válasza:
Én 105kg voltam le fogytam 98ra terhes lettem most 20hetes vagyok és 99,5 voltam de elötte szoptattam azalatt jöt rám 15kg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!