Anyukák akik szedtétek végig a terhesség alatt a Gravidát hány kilóval és hány centivel szültétek meg babáitokat?
Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 11:20
1/24 anonim válasza:
Gondolom a kicsi méreteire vagy kíváncsi nem az enyémre. :)
3590gr, és 47cm volt születéskor.
4/24 anonim válasza:
3550 gr és 57 cm, teljesen áltlagos
Az tévhit, hogy a terhesvitamintól óriásbaba születik! Csak a géneken múlik!
5/24 anonim válasza:
Én sem a Gravidát hibáztatom azért mert 5kg-os babám született!:)
3-as vagyok.
6/24 A kérdező kommentje:
Látom,gyorsan rájöttetek,hogy miért is kérdezem ezt..a nagyim mondogatja,hogy ne szedjem minden nap a terhesvitamint,mert felpumpálja a babát és óriási babát fogok szülni.Én annyira nem hiszek benne,csak kíváncsiságból kérdeztem meg.Amúgy szedem minden nap.Mitől szülhetek nagy babát?Pl ha sok fehér lisztes és cukros dolgot eszem?Pl ha sok csokit,süteményt és sok tésztát meg péksütit??Ha ezeknek a dolgoknak a fogyasztását teljesen abbahagyom,akkor nem lesz nagy babám?
2012. szept. 30. 12:00
7/24 A kérdező kommentje:
Ja azt hozzá kell,hogy tegyem,hogy sem én sem pedig a férjem nem vagyunk vékony alkatok.Én vagyok 78kg,a párom pedig 105kg.Mik az esélyeim?? :) Aki nagy súlyú babát szült,annak kb eddig tartott a vajúdás?Nagyon nehéz volt megszülni?Természetes úton küszködtétek ki,vagy pedig császár volt??
2012. szept. 30. 12:02
8/24 anonim válasza:
Egyik gyermekem sem volt nagy, a fiam a 37. hétre született 2820 grammal, 50 centivel, a lányom a 40. hétre 3000 grammal és 48 centivel. A fiammal szedtem a Gravidát a terhesség végéig, rengeteget szedtem fel a terhesség alatt. 50 kilóval kezdtem, és 78 kiló voltam a szülés napján.
A lányommal a Hipp Natalt ittam, és közel nem jött fel rám ennyi kiló. A gyerekek -mint látod- nem lettek óriás bébik! :)
9/24 anonim válasza:
első gyerekkel 68 kilósan lettem terhes (180cm vagyok), másodikkal már 78 kilósan estem teherbe, mindkettővel szedtem a gravidát, és az első3000, a 2. 3050g lett és 56 centisek.
10/24 anonim válasza:
4-es vagyok: 113 kg val mentem szülni (105-ről indultam), kb 5 órát vajúdtam ebből 2 óra volt brutális, de mindenféle fájdalomcsillapítás nélkül természetes úton szültem meg a kislányomat. A kitolási szakasz kb 10 perc volt.Ja és első baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!