Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Meddig vizsgálnak hüvelyen...

Meddig vizsgálnak hüvelyen keresztül terhesség alatt? Mikortól nem?

Figyelt kérdés

2012. szept. 30. 08:50
 1/10 anonim ***** válasza:
itt az oldalon több helyen olvastam hogy 12.hétig,nem tudom igy van e de ezt olvastam,ennek ellenére 4+4hetesen elmentem a dokihoz és HASI UH-n nézett meg és azt mondta nem vagyok terhes mert nem lát semmit....de tudom hogy terhes vagyok és 2hét mulva visszahivott
2012. szept. 30. 08:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem a 12+3 már hasi volt!Előtte hüvelyen keresztül vizsgáltak!
2012. szept. 30. 09:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem is úgy volt, ahogy az előző írta, a 12 hetes uh-ot már hasival csinálták, de előtte hüvelyivel. Ez eltérő lehet, olvasta már, hogy valakinek a 12 hetest is még hüvelyivel végezték, és azt is, ahol már a legelején hasi uh-ot használtak.
2012. szept. 30. 09:11
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem a 12. héten még volt hüvelyi, igaz akkor hasit is csináltak
2012. szept. 30. 09:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Kézzel a 30.hétig.Uh. a 12.heti volt az utolsó hüvelyi.
2012. szept. 30. 10:34
 6/10 anonim ***** válasza:

Én 6 hetesen jártam dokinál, megvizsgált, méhnyakrákszűrést csinált, de utána át is mentünk az UH-ba. A 12-13. heti és hasi UH volt, tehát nekem egyszer sem volt hüvelyi UH.

De egyébként lesz egy pár kötelező belső vizsgálat a terhesség alatt: egy kontroll-vizsgálat, 28. héten méhszájvizsgálat...

34 hkm

2012. szept. 30. 12:35
 7/10 anonim ***** válasza:
12 hetesen hasit néztek, de a doki mondta előre, ha nem sikerül, akkor hüvelyi lesz. Sikerült szerencsére, mert 50 percig tartott így is. :)
2012. szept. 30. 12:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Mindenhol más. De legkésőbb a 12. hétig néznek hüvelyin. Utána nem lehet. De a hüvelyin addig is sokkal jobban lehet látni :) :)
2012. szept. 30. 17:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem a 12. hetin mondta a szonográfus nő, hogy utoljára még dobjam le a bugyit is, de mégis áttért a hasira mert úgy már jobban látott mindent.
2012. szept. 30. 18:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem a 13.héten volt hüvelyi is és hasi is,valószínűleg azért,mert elég vastag a hasfalam. Aztán már gondolom a következő hasi lesz,mert a 12-13.hét tájékán elkezd felszállni a méh és akkor már eléggé be kellene tolni a hüvelyi vizsgálófejet,hogy lássanak valamit-gondolom én!:D
2012. okt. 1. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!