Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák akik szedtétek végig...

Anyukák akik szedtétek végig a terhesség alatt a Gravidát hány kilóval és hány centivel szültétek meg babáitokat?

Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 11:20
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Én 160 cm vagyok a párom pedig 170 cm. Szerintetek nagy esély van arra,hogy nagy babát fogok a világra hozni?Így is félek a szüléstől,és ha még nagy baba is lesz és órákig kell majd nyomnom,én ott fogok meghalni.Pláne hogy ha még jó nagyot is fognak vágni gátmetszéskor csak hogy kiférjen a baba,az nagyon jó lesz.. :(
2012. szept. 30. 13:02
 12/24 anonim ***** válasza:
És a nagyszülők? Ők mekkorák? Genetika, mekkora babád lesz. ÉN 172 férjem 174 cm, vékony testalkatú vagyok. A kisfiam 3950 grammal és 57 cm-rel jött a világra. 10 óra alatt, a kitolás másfél óra volt, nem azért, mert nagy volt, hanem mert a végére fájásgyengeségem lett. Összességében gyönyörű szülésem volt, mert elhatároztam, hogy az lesz és kész. Pontosabban én szépnek akartam megélni, mindkettőnk miatt, így csak magunkkal foglalkoztam egész szülés alatt és az összes parát félretettem. És a végére nagyon büszke voltam magunkra. Szerintem ez nagyon fontos.A nagyival meg ne foglalkozz, az öregek tudnak furcsa dolgokat mondani néha, de miért mindig félelemkeltőt?!? Talán,mert az ő idejükben otthon szültek, aztán biztos volt pár brutál történet is ...
2012. szept. 30. 13:49
 13/24 anonim ***** válasza:

"Mitől szülhetek nagy babát?Pl ha sok fehér lisztes és cukros dolgot eszem?Pl ha sok csokit,süteményt és sok tésztát meg péksütit??Ha ezeknek a dolgoknak a fogyasztását teljesen abbahagyom,akkor nem lesz nagy babám?"

Szerintem ez butaság,mármint hogy ezek miatt lesz nagy a baba! Én a terhességem első harmadában fogytam 3kg-ot,utána 9kg jött fel. Pedig ettem mindent! 170cm vagyok és 82kg lettem terhes,de hozzáteszem hogy nem látszik mert nagyon erős csontozatom van. A párom 185cm kb 90kg. Az hogy mekkora lesz a baba leginkább genetika,persze ha cukros a kismama akkor is nagy rá az esély! De én nem voltam soha cukros,és terhesség alatt sem.

Anyukám 165cm 3gyereket szült,az utolsó már 4550g volt és mindegyiket hüvelyen. Valamint az egyik dédnagyanyám volt 190cm hatalmas nő volt. A lányom gyanúm szerint,erősen rá fog hasonlítani,most 2,5évesen már 108cm és 20kg.

Nekem a lányom első gyerek és rögtön 5kg. Számítottam rá hogy nem lesz mini bébi,de nem ekkora:)! Végig gondtalan terhességem volt,és nem azért fogytam mert hánytam,egyszerűen nem volt étvágyam. Aztán majdnem indított szülés lett a 41.héten,de a nagy nap előtti éjjel beindult magától. Elment a nyákdugó és görcsöltem,a víz nem folyt el. A kórházban burkot repesztettek,és nyomták belém az oxit.:((( Szörnyű volt!!! Viszont hiába vajúdtam 18órát mégis császár lett a vége,elsődleges fájásgyengeség miatt. Az orvosom és mindenki csak lesett milyen nagy gyerek lett,mert senki nem számított rá!:) Nem is tudom mi lett volna velem ha hüvelyen meg tudom szülni?!

3-as vagyok.

2012. szept. 30. 15:29
 14/24 anonim ***** válasza:
Én csak a 20. hétig szedtem, ennek ellenére a 36. héten megszületett a kislányom, 3800g-mal, 56 cm-rel, ha marad még 1 hónapot, tuti lett volna 5 kg.:)
2012. szept. 30. 15:40
 15/24 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó,ez egyáltalán nem biztos!

Nekem a sógornőm 112kg lett terhes és 120kg felett szült. végig szedte ő is a gravidát,de "csak" 3920g volt a kisfia a 40+2hétre.

2012. szept. 30. 15:48
 16/24 A kérdező kommentje:
A párom szülei vékony(abb) alkatúak..az anyósom tőlem vékonyabb,az apósom pedig a páromtól.Az én anyukám olyan alkatú mint én(én 160 mc vagyok,ő egy kicsit alacsonyabb és ő is kb 75 kg,én 78),apukám ő vékony.Olyan 75 kg körüli lehet.Azért kérdeztem az étkezést,mert én úgy hallottam,hogy ha terhesség alatt a kismama sok édeset és lisztes dolgot eszik,akkor a baba is ,,meghízik,, .És akinek nagy babája lett,annak nagyon nagyot vágtak gátmetszéskor??Én nem szeretném,hogy nagyot vágjanak,mert nem szeretném,hogy szülés után még 1 évvel is érezzem az együttlétek alkalmával!!
2012. szept. 30. 16:38
 17/24 anonim ***** válasza:

Figyelj felesleges ezen agyalni!:) Majd kiderül hogy mi lesz! Végül is az a lényeg hogy egészséges legyen a baba,nem az hogy mekkorának fog születni!!!

Azért nagyjából lehet következtetni ha tudod hogy kb mekkora súlyú babák születtek a családodba(te,a testvéred,szüleid,párod,akárki a családban)

Mivel kisebb termetűek vagytok valószínűleg a gyerek sem lesz óriási.

Könnyű szülést kívánok neked!!!:)))

2012. szept. 30. 17:16
 18/24 A kérdező kommentje:
Én ha jól emlékszem akkor 3200g születtem, a tesóm meg olyan 3500g-al.A párom olyan 3200-3300g-al.Hát azért valamilyen szinten agyalok ezen is,mert persze mindennél fontosabb az,hogy egészséges legyen,de azért szerintem én sem vagyok utolsó,hogy még is meddig fogok vele vajúdni,hogy meddig fog tartani a kitolási szakasz és hogy mekkora vágásom lesz.Mert azért én is szeretnék minél hamarabb rendbe jönni,megerősödni szülés után,hogy rendesen eltudjam látni a picit. :)
2012. szept. 30. 19:33
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem a gravidától lesz óriásbébid, hidd el!!

3babám született elsőnél elevitet szedtem, másodiknál gravidát- mindkettőtől iszonyú székrekedésem volt- ugyhogy harmadszorra a hipp ittam- az jó volt.

Nem lettek óriásbabáim! 26, 3, 3,7kg-mal születtek

2012. szept. 30. 22:19
 20/24 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok, :))))

természetesen nem 26, hanem 2,6 kg volt a baba

:))

2012. okt. 1. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!