Molett anyukák, hány kg-val estetek teherbe és hány kg-val szültetek?
Első babánál 86-al estem teherbe és 93,5-el mentem szülni, szülés után 1 héttel 84 voltam.
Másodikkal 92 kg-val estem teherbe, most 36 hetesen 94 vagyok.
Mindkétszer elsőre estem teherbe (pedig nem csak molett vagyok, hanem elsőnél 31 most 33 éves voltam.)
Huh:) én 171cm vagyok és 58kg voltam mikor megtudtam, hogy jön a babus;)
Most 15 hetesek vagyunk, és 63kg vagyok:) én max. 75re számítok!
Én is 24 éves vagyok párom 36:)
Mellesleg, le lehet pontozni nyugodtan de....
A túlsúlyos csajok áktalában nem híznak, hva híznának??? Bőven elég a baba fejlődéséhez! Szóval aki 100kg, az nem azért nem hízott mert szerencsés.
Természetesen ugyanannyi esélyed van, mint másnak! Az, hogy túlsúlyos vagy, az a te dolgod!:)
Szerintem lehet babavárás előtt diétázni, sőt jobb is:) de nem kell lefogynod 60ra:))
Ráérsz a babuci után is bőőőőven:)
Szia!
Fiamal mikor terhes lettem előtte fogytam (nem fogyókúráztam, csak volt egy elég stresszes hónapom) Köv. hónapban pozitívat teszteltem. 98 kg-val kezdtem a terhességet, 112-vel mentem szülni. Vérképem végig nagyon jó volt, még meg is lettem dícsérve érte, pedig mindent ettem, nem válogattam. 99 kg-val jöttem ki szülés után.
Most 96 kg-val kezdtem a terhességet, 28 hetes vagyok, 6 kg van eddig rajtam. Nem szeretnék többet hízni, de sanyargatni nem fogom magam.Ja és mind a két terhességemet nagyon jól viselem (talán a derék fájás most rosszabb,de az azért is van,mert a nagyobbikat emelgetnem kell néha). Vérnyomásom jó, vérképem is, cukrom pedig majdnem alacsony:)
Ezzel csak azt akartam mondani,hogy eshetsz könnyem teherbe,és a terhességed is lehet egy álom túlsúlyosan is, de vékonyan is lehet borzalmas.
Nekem 9 hónapot kellett mind a 2 gyerekre várni mire megfogantak :D
Szia nálam kb 3év alatt 3 gyerek született.(1-2. gyerek 23hó,2-3.gyerek 15hó különbség).
1. 72kg 1 hónapban összejött a baba, 18kg-ot híztam.
2. 75kg 3 hónapban sikerült 16kg-ot híztam, pedig végig cukordiétára fogtak, amit keményen be is tartootam.
3. 85kg-al estem teherbe védekezés mellet, végig diéta 6 hónapig hányás 18kg jött fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!