Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Molett anyukák, hány kg-val...

Molett anyukák, hány kg-val estetek teherbe és hány kg-val szültetek?

Figyelt kérdés
Én most 103 kg vagyok,most kezdtük a babaprojectet,de a háziorvosom azt mondta inkább fogyókorázzak előtte,mert így nem lesz esélyem,de sajnos annyi mindent próbáltam már,és csak pár kilótól sikerült megszabadulni,az eredményeim rendben vannak. Egy ismerős dokitól is rákérdeztem,ő azt mondta ez nem kizáró ok,sokan esnek teherbe túlsúllyal is. Most körbekérdezek,hátha ad egy kis reményt a válaszok egy része :)
2013. ápr. 2. 18:14
1 2 3 4
 21/33 kabymaci ***** válasza:
100%
110 kg voltam ahogy teherbe estem azóta fogytam 7 kg és most vagyok 17+5 hetes terhes.Sok sikert.Kitartást ne görcsöljetek rá :)
2013. ápr. 3. 11:04
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Első babánál 86-al estem teherbe és 93,5-el mentem szülni, szülés után 1 héttel 84 voltam.

Másodikkal 92 kg-val estem teherbe, most 36 hetesen 94 vagyok.

Mindkétszer elsőre estem teherbe (pedig nem csak molett vagyok, hanem elsőnél 31 most 33 éves voltam.)

2013. ápr. 3. 18:00
 23/33 A kérdező kommentje:
Én nem stresszelek. 23 vagyok,de egy ideje már felkészültem az anyaságra,de a páromra most jött rá a babázhatnék. Ő 26 éves szóval nem vagyunk elkésve,de azt akartam,hogy ő szóljon,hogy készen áll és felőlem mehet a dolog :) Most közölte egyik nap és rögtön bele is fogtunk. Eldöntöttem,hogy én most terhes leszek és boldog és nagyon fogjuk várni a babucit. Azóta minden nap vidámabban kelek,boldogabbnak is érzem magam,de nem érzem,hogy stresszelnék,egyszerűen eldöntöttem,hogy mit szeretnék és tudom,hogy úgy is lesz,egyfajta pozitív hozzáállás. Nőgyógyászhoz most készülök-ha összejön a baba,ha nem-lassan 1 éve voltam utoljára.Tudom,hogy elsőre ritkán sikerül,de én eleve úgy álltam hozzá,hogy nem kérdés,menni fog :)
2013. ápr. 3. 18:19
 24/33 anonim ***** válasza:
51%

Huh:) én 171cm vagyok és 58kg voltam mikor megtudtam, hogy jön a babus;)

Most 15 hetesek vagyunk, és 63kg vagyok:) én max. 75re számítok!

Én is 24 éves vagyok párom 36:)

Mellesleg, le lehet pontozni nyugodtan de....

A túlsúlyos csajok áktalában nem híznak, hva híznának??? Bőven elég a baba fejlődéséhez! Szóval aki 100kg, az nem azért nem hízott mert szerencsés.

Természetesen ugyanannyi esélyed van, mint másnak! Az, hogy túlsúlyos vagy, az a te dolgod!:)

Szerintem lehet babavárás előtt diétázni, sőt jobb is:) de nem kell lefogynod 60ra:))

Ráérsz a babuci után is bőőőőven:)

2013. ápr. 5. 18:34
 25/33 anonim ***** válasza:
158cm vagyok, 69-cel estem teherbe, 85-tel mentem szulni. Kisebb az eselye a teherbe esesnek, ha az ember tul sovany, vagy tulsulyos, de nem lehetetlen, ellenben a cukorbetegseg eselye fennall, es az hagyjan, hogy a kismama cukorbeteg lesz, de akar a baba is azza valhat. Szerintem inkabb ezert kell az orvosnak javasolnia a fogyast. Tudom, hogy nagyon nehez, de tuti, hogy mindenki kepes fogyni. Lehet, hogy az azzal jar, hogy joforman nem eszel semmit, de olyan nincs, hogy nem eszel semmit es nem fogysz. Szules utan, szinte rajtam maradt az egesz 85 kilo, ameddig szoptattam, nem tudtam fogyozni, de 9.5 honapos koraban abbahagytuk a szopit, s szuletesnapja elott 3 hettel mar a merlegre allva 58 voltam, 78-rol indultam. Rettenet elszant voltam, alig ettem. Persze 60-ra visszahiztam 2 honap alatt, az elmult 3 evben meg evente egy kilo feljott. De le lehet fogyni.
2013. ápr. 5. 18:36
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Én a lányommal 92kg-val lettem terhes és 98kg-val mentem szülni. Most megint terhes vagyok 101 kg-val lettem terhes és 22 hetes vagyok és még semmit nem hiztam. Remélem most sem fogok többet 6 kilónál.
2013. ápr. 5. 18:55
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 91 kilóval kezdtem, 89 vagyok, tehát fogytam is picit amit nem gondoltam:-) 16hkm Van olyan ismerősöm aki vékony volt amikor teherbe esett, lett cukra mégis, lehet te jobban figyelsz majd magadra mint én is és nem lesz gond. Sok sikert! :-)
2013. ápr. 5. 18:55
 28/33 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, és elsőre sikerült:-)))
2013. ápr. 5. 18:56
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Fiamal mikor terhes lettem előtte fogytam (nem fogyókúráztam, csak volt egy elég stresszes hónapom) Köv. hónapban pozitívat teszteltem. 98 kg-val kezdtem a terhességet, 112-vel mentem szülni. Vérképem végig nagyon jó volt, még meg is lettem dícsérve érte, pedig mindent ettem, nem válogattam. 99 kg-val jöttem ki szülés után.

Most 96 kg-val kezdtem a terhességet, 28 hetes vagyok, 6 kg van eddig rajtam. Nem szeretnék többet hízni, de sanyargatni nem fogom magam.Ja és mind a két terhességemet nagyon jól viselem (talán a derék fájás most rosszabb,de az azért is van,mert a nagyobbikat emelgetnem kell néha). Vérnyomásom jó, vérképem is, cukrom pedig majdnem alacsony:)

Ezzel csak azt akartam mondani,hogy eshetsz könnyem teherbe,és a terhességed is lehet egy álom túlsúlyosan is, de vékonyan is lehet borzalmas.

Nekem 9 hónapot kellett mind a 2 gyerekre várni mire megfogantak :D

2013. ápr. 5. 19:15
 30/33 anonim ***** válasza:
75%

Szia nálam kb 3év alatt 3 gyerek született.(1-2. gyerek 23hó,2-3.gyerek 15hó különbség).

1. 72kg 1 hónapban összejött a baba, 18kg-ot híztam.

2. 75kg 3 hónapban sikerült 16kg-ot híztam, pedig végig cukordiétára fogtak, amit keményen be is tartootam.

3. 85kg-al estem teherbe védekezés mellet, végig diéta 6 hónapig hányás 18kg jött fel.

2013. ápr. 5. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!