Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Molett anyukák, hány kg-val...

Molett anyukák, hány kg-val estetek teherbe és hány kg-val szültetek?

Figyelt kérdés
Én most 103 kg vagyok,most kezdtük a babaprojectet,de a háziorvosom azt mondta inkább fogyókorázzak előtte,mert így nem lesz esélyem,de sajnos annyi mindent próbáltam már,és csak pár kilótól sikerült megszabadulni,az eredményeim rendben vannak. Egy ismerős dokitól is rákérdeztem,ő azt mondta ez nem kizáró ok,sokan esnek teherbe túlsúllyal is. Most körbekérdezek,hátha ad egy kis reményt a válaszok egy része :)
2013. ápr. 2. 18:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

93 kiló voltam az első mérésnél,114 el mentem szülni.de toxémiás voltam így sok volt rajtam a víz.szülés utáni nap 108 kiló voltam,a lányom koraszülött lett-2240 gr és 44 centi.

Hamarosan szeretnénk még egy babát.2és fél hónapja fogyókúrázok azóta sikerült 7-8 kilót leadni.most 91 kiló vagyok.

2013. ápr. 2. 18:45
 12/33 anonim ***** válasza:
100 kg-val estem teherbe!!! Most 22 hetes vagyok és 106 kg! Alapból is mindig túlsúlyos voltál? Csak azért kérdezem, mert én 40 kg-ot híztam mire rájöttek, hogy hormonproblémáim vannak, és persze mindezt 2 vetélés után a 3. terhességem alatt... szóval a fogyókúra az marad a szülés utánra... Én lesz..rom, hogy hány kilóval megyek szülni, ha eddig nem volt gond a túlsúly, akkor ezt a kis időt már kibírjuk! Magától a túlsúlytól egyébként simán terhes leszel, csak nehezebb lesz a terhesség...
2013. ápr. 2. 18:51
 13/33 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 78,5 kilóval estem teherbe,és most vagyok 92 kiló.Még max 5 hetem van,hát remélem,hogy már nem sok jön fel. :/ Csak ez az állandó édesség és süti ehetnék ne kínozna :( Az édességet folyamatosan kívánom.

Ja és úgy híztam ennyit,hogy én a legelejétől kezdve híztam,én nem fogytam egy dekát sem nem úgy mint a legtöbb kismama,mert én egyetlen egyszer sem hánytam a kisfiammal :)

35 hkm

2013. ápr. 2. 19:32
 14/33 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

Én sem hánytam egyetlen egyszer sem,teljesen jó terhességem volt mégis fogytam az elején!

Soha nem voltam nádszál kisasszony,de a súlyomból le tudok tagadni 10-15kg-ot,nem látszik rajtam mert nagyon erős a csontozatom.:) A lányom majdnem 5kg-mal született,és cukros sem voltam soha!

2013. ápr. 2. 19:38
 15/33 anonim ***** válasza:
85&tel kezdtem és 103-al szültem ma. az utolsó néhány kg sztem víz.
2013. ápr. 2. 19:41
 16/33 A kérdező kommentje:
Mindig is molett voltam,de eddig nem volt gond egyik eredményemmel sem. Annyian beszélik az emberbe,hogy gond lesz,ha túlsúlyosan esik teherbe,hogy tartok a dologtól,de én jól érzem magam a bőrömben,sose volt gond,hogy túlsúlyos vagyok,éppen ezért vállaltuk be így a babát is. Nagyon reménykedek...
2013. ápr. 2. 19:51
 17/33 anonim ***** válasza:
Én 98 kg-mal kezdtem, most vagyok 21 hetes, és még mindig 98 kg :) A baba egyébként a 4. hónapban jött össze.
2013. ápr. 2. 20:16
 18/33 anonim ***** válasza:
6 év után úgy lettem terhes hogy híztam 8 kg-ot (167 cm-hez 84 kg-ra!)85 kg voltam a szülés elötti napon és 72 amikor a kórházból hazamentem.Nem diétáztam mégsem híztam.
2013. ápr. 2. 20:32
 19/33 anonim ***** válasza:

92 kilóval estem teherbe 97-el mentem szülni és 84 voltam szülés után. Nem voltam diétán egyszerűen nem tudtam enni, a kisfiam meg mindent leszívott rólam.

Fel is készültem lelkiekben, hogy mennyit fogok majd hízni, de nem így lett.

2013. ápr. 2. 21:34
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

95 kg-val kezdtem a terhességet, 115 kg-val mentem szülni.

A kisfiam 10 hónapos, a rossz, rendszertelen étkezés miatt ugyanennyi vagyok. Épp aznap kezdtem volna drasztikus fogyókúrába, mikor újra pozitív lett a teszt.

Most vagyok a 10. hétben, de nagyon aggódom a védőnői súlymérésektől. Szerencsére a nőgyógyászom (sztk-s, nem is magán) nagyon, nagyon rendes, nála már voltam, és egyetlen rossz szót sem szólt egyik terhességemnél sem arról, hogy fogynom kéne.

Ezúttal szigorú kell, hogy legyek magammal, a babának úgyis van tartalékja bőven, hogy azt szívja el, én egyetéen kilót sem szeretnék hízni...

2013. ápr. 3. 08:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!