Molett anyukák, hány kg-val estetek teherbe és hány kg-val szültetek?
93 kiló voltam az első mérésnél,114 el mentem szülni.de toxémiás voltam így sok volt rajtam a víz.szülés utáni nap 108 kiló voltam,a lányom koraszülött lett-2240 gr és 44 centi.
Hamarosan szeretnénk még egy babát.2és fél hónapja fogyókúrázok azóta sikerült 7-8 kilót leadni.most 91 kiló vagyok.
Szia.
Én 78,5 kilóval estem teherbe,és most vagyok 92 kiló.Még max 5 hetem van,hát remélem,hogy már nem sok jön fel. :/ Csak ez az állandó édesség és süti ehetnék ne kínozna :( Az édességet folyamatosan kívánom.
Ja és úgy híztam ennyit,hogy én a legelejétől kezdve híztam,én nem fogytam egy dekát sem nem úgy mint a legtöbb kismama,mert én egyetlen egyszer sem hánytam a kisfiammal :)
35 hkm
9-es vagyok.
Én sem hánytam egyetlen egyszer sem,teljesen jó terhességem volt mégis fogytam az elején!
Soha nem voltam nádszál kisasszony,de a súlyomból le tudok tagadni 10-15kg-ot,nem látszik rajtam mert nagyon erős a csontozatom.:) A lányom majdnem 5kg-mal született,és cukros sem voltam soha!
92 kilóval estem teherbe 97-el mentem szülni és 84 voltam szülés után. Nem voltam diétán egyszerűen nem tudtam enni, a kisfiam meg mindent leszívott rólam.
Fel is készültem lelkiekben, hogy mennyit fogok majd hízni, de nem így lett.
95 kg-val kezdtem a terhességet, 115 kg-val mentem szülni.
A kisfiam 10 hónapos, a rossz, rendszertelen étkezés miatt ugyanennyi vagyok. Épp aznap kezdtem volna drasztikus fogyókúrába, mikor újra pozitív lett a teszt.
Most vagyok a 10. hétben, de nagyon aggódom a védőnői súlymérésektől. Szerencsére a nőgyógyászom (sztk-s, nem is magán) nagyon, nagyon rendes, nála már voltam, és egyetlen rossz szót sem szólt egyik terhességemnél sem arról, hogy fogynom kéne.
Ezúttal szigorú kell, hogy legyek magammal, a babának úgyis van tartalékja bőven, hogy azt szívja el, én egyetéen kilót sem szeretnék hízni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!