Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohányzó kismamák milyen...

Dohányzó kismamák milyen súllyal született a babátok?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 15:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
36%
Sajnos a nikotin olyan erős függőséget okoz, mint a heroin, kevés százalék, aki le tudja rakni magától. Most lehet puffogni, de sajnos Igy van. Én amit viszont megfigyeltem, hogy az orvosok zöme nem tanácsolja, hogy forduljanak orvosi segItségért a leszokáshoz, pedig, ha odalöknék talán adna egy lökést és sikerülne.
2013. ápr. 2. 18:10
 22/31 anonim ***** válasza:
28%

Még erősebb függőséget okoz, ez tény.

Viszont egy nőnél, ha eljön az a perc, hogy anya akar lenni, vagy anya lesz és szereti a babáját, aki a hasában van, az mindenféle függőséget felülír.

Aki nem akarja a gyereket, abban ez nincs meg, de aki szereti a gyermekét, abban ez benne van.

Rengeteg olyan erős dohányos nő van, aki amint megtudta, hogy várandós, letette a cigarettát és lám, semmi gond.

Én is dohányzom, nem is keveset, szóval nem álszenteskedni akarok itt, de terhesen isten mentsen a cigarettától meg a füstjétől.

Egyébként nem hinném, hogy ez az orvos felelőssége. Feszt ki van írva mindenhová, hogy mit okoz a dohányzás a magzattal, erről zeng minden. Ha valakinek ez nem elég kezdő lökés,akkor majd az elég lesz, hogy az orvosotok azt mondja "Menj orvoshoz, aki segít"? Erősen kétlem.

Itt a szándékkal és az önzéssel van a probléma.

2013. ápr. 2. 18:14
 23/31 A kérdező kommentje:
Megtennétek, hogy a kérdésre válaszoltok? Köszi.
2013. ápr. 2. 18:14
 24/31 anonim ***** válasza:
22%
Büszkék lehettek mindannyian arra,akik dohányoznak, hogy a baba a pocakodban van, te meg dohányzol!!!
2013. ápr. 2. 18:32
 25/31 A kérdező kommentje:
Ti meg arra, hogy nem tudtok olvasni!
2013. ápr. 2. 18:32
 26/31 anonim ***** válasza:
64%
40.hétre 3600gramm 51cm
2013. ápr. 2. 19:01
 27/31 anonim ***** válasza:
64%
3440 gr,38.héten,a méhlepény rendben volt.
2013. ápr. 2. 20:38
 28/31 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem mindenki el tudta olvasni a kérdést, de ne csodálkozzatok, ha az emberekben egy baba esetleges szellemi és testi károsodása haragot indít.

Azt sem tudnám nézni, ha valaki előttem ütné a gyerekét, sőt, még egy bogarat sem tudnék eltaposni, pont ezt kellene szó nélkül nézni?

Ha valaki csak magával b*szik ki, addig oké, de itt nem erről van szó. Más védelme érdekében pedig úgy gondolom még jogos is.

Egyébként számtalan koraszülött van a dohányosok gyerekei között. Nekem egy életben elég volt egyszer 27 hetes koraszülöttet látni. Leírhatatlan.

Anya szülésznő volt régen, ő mondta, hogy gyönyörűen látszik a placentán,ha valaki bagózott a terhesség alatt, senki sem tudja letagadni. És ő maga mondta, hogy nagyon sok közöttük a koraszülött.

Neki elhiszem.

2013. ápr. 2. 21:19
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerűen nem értem, hogy nem lehet valakinek ennyi akaratereje? :( Tudunk olvasni, de ha ilyen kérdést írsz ki, akkor számolj a zúgolódokkal is. Az a kis teremtés ártatlan kis lény nem tud ellenkezni...És pont az édesanyja teszi ezt vele... A nikotin cseppfolyó állapotban egyetlen cseppje halálos... Én is dohányoztam terhesség előtt, de nem dohányoznék most, h kisbabát várok. Nem tudnék tükörbe nézni, ha napi szinten pöfékelnék. Attól, hogy ide írják, hogy kinek hány grammal született, a te babádra nincs semmilyen garancia, hogy egészséges lesz. És akkor te majd nem tudod elmondani, hogy mindent megtettél a babád egészsége érdekében... Ez kb. most olyan, mintha heroinista kérdezné a többi heroin függőtől, hogy hány éves korukig bírta ezt a szervezetük. Tök mindegy mit válaszolnának, mert minden eset egyedi és más. Ha mázlista vagy, akkor semmi baja nem lesz a babádnak. De én ezt ennyire nem bíznám a véletlenre... Anyukám barátnője végig dohányzott... A baba egészségesen született... Mára 25 éves felnőtt férfi, aki 60-90 kiló túlsúllyal küzd, és egyik pillanatról a másikra kezdett el rohamosan hízni... Senki nem tudja megmondani miért...Emellett hiába nagyon okos, rendkívül lusta, és még egy percet sem dolgozott életében... Lehet, hogy nem a cigitől van, de én elsősorban ezzel magyaráznám. Nem beszélve arról, hogy a babád ugyanolyan nikotin függő lesz, mint te, és nem fogod tudni miért sír, amikor picibabaként elvonási tünetei lesznek. Vagy majd akkor is adsz neki cigit, hagy gyújtson rá?....
2013. ápr. 3. 07:27
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Én nem dohányoztam soha.

Anyukám viszont igen, 2850 gr-mal születtem, erős allergiám van, sokszor befulladtam gyerekként asztmaszerűen.

Ha a gyereked a fontosabb, ne dohányozz, ha a cigi a fontosabb, ne szülj!

2013. ápr. 3. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!