Dohányzó kismamák milyen súllyal született a babátok?
Még erősebb függőséget okoz, ez tény.
Viszont egy nőnél, ha eljön az a perc, hogy anya akar lenni, vagy anya lesz és szereti a babáját, aki a hasában van, az mindenféle függőséget felülír.
Aki nem akarja a gyereket, abban ez nincs meg, de aki szereti a gyermekét, abban ez benne van.
Rengeteg olyan erős dohányos nő van, aki amint megtudta, hogy várandós, letette a cigarettát és lám, semmi gond.
Én is dohányzom, nem is keveset, szóval nem álszenteskedni akarok itt, de terhesen isten mentsen a cigarettától meg a füstjétől.
Egyébként nem hinném, hogy ez az orvos felelőssége. Feszt ki van írva mindenhová, hogy mit okoz a dohányzás a magzattal, erről zeng minden. Ha valakinek ez nem elég kezdő lökés,akkor majd az elég lesz, hogy az orvosotok azt mondja "Menj orvoshoz, aki segít"? Erősen kétlem.
Itt a szándékkal és az önzéssel van a probléma.
Szerintem mindenki el tudta olvasni a kérdést, de ne csodálkozzatok, ha az emberekben egy baba esetleges szellemi és testi károsodása haragot indít.
Azt sem tudnám nézni, ha valaki előttem ütné a gyerekét, sőt, még egy bogarat sem tudnék eltaposni, pont ezt kellene szó nélkül nézni?
Ha valaki csak magával b*szik ki, addig oké, de itt nem erről van szó. Más védelme érdekében pedig úgy gondolom még jogos is.
Egyébként számtalan koraszülött van a dohányosok gyerekei között. Nekem egy életben elég volt egyszer 27 hetes koraszülöttet látni. Leírhatatlan.
Anya szülésznő volt régen, ő mondta, hogy gyönyörűen látszik a placentán,ha valaki bagózott a terhesség alatt, senki sem tudja letagadni. És ő maga mondta, hogy nagyon sok közöttük a koraszülött.
Neki elhiszem.
Én nem dohányoztam soha.
Anyukám viszont igen, 2850 gr-mal születtem, erős allergiám van, sokszor befulladtam gyerekként asztmaszerűen.
Ha a gyereked a fontosabb, ne dohányozz, ha a cigi a fontosabb, ne szülj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!