Dohányzó kismamák milyen súllyal született a babátok?
Hát,lehetne jobban is.A koraszülés+a dohányzás miatt is,
sok mindenben elmarad a kortársaitól.Mind a mozgásfejlődése,valamint az agyi tevékenysége sem megfelelő a korához képest.Amugy aranyos kislány,ezektől eltekintve.
3170g 36. hét.
3140g 39+4. hét
3500g 39. hét.
Azt hittem nem komoly a kérdés. Én dohányoztam amíg ki nem derült, hogy terhes vagyok(gyógyszer mellett jött), de amint kiderült megundorodtam a cigitől. Persze eszembe jut néha egy jó ebéd után milyen jól esne, de inkább nem teszem meg. Nem tudom mi igaz, és mi nem, párommal dohányzott az anyja, és többször beteg, mint én, akivel anyu rá sem gyújtott :)
A te döntésed, nem akarok beleszólni, de ártasz neki, ha éppen te dohányzol terhesen.
Velem anyu végig dohányzott majdnem három dobozzal/ nap, 3400Grammal túlhordással születtem!
Én az első babánál nem dohányoztam előtte sem, még is 310 hétre 1700grammal koraszüléssel született a gyermekem.
Másodiknál dohányoztam ő 4 kilóval született 3 nap túlhordással!
Harmadikkal dohányoztam ő 3970 grammal 1 nap túlhordással született.
Most a negyediket várom 24 hetes vagyok, de akkora a pocim, mint egy kilenc hónaposnak, nagy babát jósolnak.
A méhlepények mindig rendben voltak, és minden más is.
Ennek kb. annyi értelme van, mint hogy hány embernek lett tüdőrákja 20 év dohányzástól? Biztos találsz itt legalább 100-at, akinek nem. De attól még a cigi bizonyítottan tüdőrákot okoz. Igen, születtek MÁZLISTA babák normál súllyal önző, dohányzó anyától. Ettől még nem jó dolog a dohányzás, sőt, súlyosan károsítja a magzatot!
Nem szabad elítélni senkit? Nem értek egyet. Szívtam. Leraktam , mert babát akartam. Most várom, és nem dohányzom. Tudod mit? Én ítélkezem és leszarom a pontozást! Milyen anyák azok akik ennyire keveset sem képesek megtenni a gyermekeikért? És vállaltok 3-4-et? Komolyan?
A barátnőm 4 gyereket dohányzott végig.
A gyerekek már felnőttek, egy gyerek van közöttük, aki születése után rendszeresen befulladt, nagyon súlyos aszthmája volt.
Emellett elvileg az egész család értelmiségi és okos, a gyerekek viszont buták mind. Oviban is visszatartották mindet, bukdácsolnak sorra.
Szóval ha épp fizikai bajt nem okoz, ilyet simán okozhat. Most talán életük végéig szalag mellett kell dolgozniuk, mert az anyjuk képtelen volt ennyi áldozatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!