Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohányzó kismamák milyen...

Dohányzó kismamák milyen súllyal született a babátok?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 15:55
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Hát,lehetne jobban is.A koraszülés+a dohányzás miatt is,

sok mindenben elmarad a kortársaitól.Mind a mozgásfejlődése,valamint az agyi tevékenysége sem megfelelő a korához képest.Amugy aranyos kislány,ezektől eltekintve.

2013. ápr. 2. 16:18
 12/31 anonim ***** válasza:
19%

3170g 36. hét.

3140g 39+4. hét

3500g 39. hét.

2013. ápr. 2. 16:24
 13/31 anonim ***** válasza:
73%
Nem az itteni 30-40 válaszadó a mérvadó, hanem a TÉNYEK, amit hivatalos kutatások támasztanak alá. A legkevesebb bajod a születési súlya lesz, hidd el! Önuralom azért, mert szereted! Ez a titok, semmi más!
2013. ápr. 2. 16:39
 14/31 anonim ***** válasza:
79%

Azt hittem nem komoly a kérdés. Én dohányoztam amíg ki nem derült, hogy terhes vagyok(gyógyszer mellett jött), de amint kiderült megundorodtam a cigitől. Persze eszembe jut néha egy jó ebéd után milyen jól esne, de inkább nem teszem meg. Nem tudom mi igaz, és mi nem, párommal dohányzott az anyja, és többször beteg, mint én, akivel anyu rá sem gyújtott :)

A te döntésed, nem akarok beleszólni, de ártasz neki, ha éppen te dohányzol terhesen.

2013. ápr. 2. 16:59
 15/31 anonim ***** válasza:
63%
En egyaltalan nem szeretnek okoskodni es a kerdes sem ez volt, elitelni meg aztan vegkepp nem szeretnek es jogom sincs senkit. De ha mar babat vallaltok akkor ez az elso amit tehetsz erte hogy nem karositod azt a kis csep lenyt, ha szolni tudna biztosan arra kerne hogy ne tedd! En is dohanyoztam 6evig mielott terhess lettem , a probalkozasnal meg dohanyoztam de amint pozi lett a teszt aba hagytam, azt hittem nehez lesz de nem valahogy olyan furcsa volt es egyertelmu h elsem tudom mondani. Szerintem ha van egy kis akarat ero , nem lehetetlen . Nem lesz 100 % osan beteg a baba a cigi miatt de ha barmi baja lesz, tudsz majd ugy tovabb elni hogy a beteg gyerekedet kell nezni? Holott tudod hogy egy kis kitartassal megelozhetted volna? Szerintem azert azon erdemes elgondolkozni hogy aki ennyit nem tud aldozni a gyermekeert az valoban megerett e az anyasagra? Senkit sem szerettem volna megbantani, csak faj ez a kerdes mindig mert a babanak nincs valasztasa :( pedig ha lehetne ...
2013. ápr. 2. 17:00
 16/31 anonim ***** válasza:
74%
En meg nem szültem,de anyukank vegig dohanyzott. En 3200 gramm 48 centi időre.tesom 3600 gramm 50 centi 38 hetet betöltve.
2013. ápr. 2. 17:08
 17/31 anonim ***** válasza:
34%

Velem anyu végig dohányzott majdnem három dobozzal/ nap, 3400Grammal túlhordással születtem!

Én az első babánál nem dohányoztam előtte sem, még is 310 hétre 1700grammal koraszüléssel született a gyermekem.

Másodiknál dohányoztam ő 4 kilóval született 3 nap túlhordással!

Harmadikkal dohányoztam ő 3970 grammal 1 nap túlhordással született.

Most a negyediket várom 24 hetes vagyok, de akkora a pocim, mint egy kilenc hónaposnak, nagy babát jósolnak.

A méhlepények mindig rendben voltak, és minden más is.

2013. ápr. 2. 17:34
 18/31 anonim ***** válasza:
58%
előző vagyok 31 hetet akartam írni!
2013. ápr. 2. 17:35
 19/31 anonim ***** válasza:
47%

Ennek kb. annyi értelme van, mint hogy hány embernek lett tüdőrákja 20 év dohányzástól? Biztos találsz itt legalább 100-at, akinek nem. De attól még a cigi bizonyítottan tüdőrákot okoz. Igen, születtek MÁZLISTA babák normál súllyal önző, dohányzó anyától. Ettől még nem jó dolog a dohányzás, sőt, súlyosan károsítja a magzatot!

Nem szabad elítélni senkit? Nem értek egyet. Szívtam. Leraktam , mert babát akartam. Most várom, és nem dohányzom. Tudod mit? Én ítélkezem és leszarom a pontozást! Milyen anyák azok akik ennyire keveset sem képesek megtenni a gyermekeikért? És vállaltok 3-4-et? Komolyan?

2013. ápr. 2. 17:46
 20/31 anonim ***** válasza:
55%

A barátnőm 4 gyereket dohányzott végig.

A gyerekek már felnőttek, egy gyerek van közöttük, aki születése után rendszeresen befulladt, nagyon súlyos aszthmája volt.

Emellett elvileg az egész család értelmiségi és okos, a gyerekek viszont buták mind. Oviban is visszatartották mindet, bukdácsolnak sorra.

Szóval ha épp fizikai bajt nem okoz, ilyet simán okozhat. Most talán életük végéig szalag mellett kell dolgozniuk, mert az anyjuk képtelen volt ennyi áldozatra.

2013. ápr. 2. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!