Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek a fájások mitől lehetnek?

Ezek a fájások mitől lehetnek?

Figyelt kérdés

29 hetemet kezdem, és pár napja van menszi szerű görcsöm de pár percig, aztán elmúlik... és újra vissztér, de nem rendszeresen, csak amikor úgy gondolja... azt mondta egy ismerősöm, hogy nő a méhem, és azt érzem, de eddig azt szúrkálásoknak éreztem.

Ezek lehetnek akár jósló fájások is?

2013. ápr. 2. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem ezekre mondta a védőnőm hogy jóslók vegyél be magnéziumot az segíteni fog. 39+1hkm
2013. ápr. 2. 13:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem korai még? Szedem a magnéziumot, de akkor emelek az adagon :) Köszi a választ.
2013. ápr. 2. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem ilyenek az elejétől kezdve vannak. A dokim azt mondta, amíg nem sűrű, amíg nem tart sokáig, amíg nem fáj nagyon, addig nincs gáz...nő a méhed. Most vagyok 26 hetes és a mai napig vannak, szinte minden nap min. 1-2. Ha több lenne, vagy keményedek mellé, akkor emelem a magnézium szintet és lepihenek. Minden hónapban néz a dokim, zárva vagyok, semmi gond nincs.

Ne aggódj szerintem Te sem! Nem tudom, mikor kezdődnek a jósló fájások, de szerintem még kicsit korai lenne.

2013. ápr. 2. 14:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát azért vagyok meglepve mert nekem eddig ilyen nem volt :) Aztán lehet h csak a méhem nő tényleg, úgy is elég mini pocakom van, úgyhogy nőhetne :)

Én is korainak tartanám, de hát csak kihúzzuk a 37. hétig :) 2 hete nézte a dokim, zárt voltam, nem volt semmi gond, úgyhogy nem aggódok, csak kivi vagyok :P

2013. ápr. 2. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát gondolom mindenkinél máshogy jönnek ezek a fájdalmak elő. Nekem pl. soha nem volt olyan kifejezett szurkálás, nyúlás, mint amilyen sokan mondanak, hogy érzik nőni a méhüket. :) Nekem csak ezek a mensis görcsök voltak. De simán váltakozhatnak is ezek. :D Gondolom én.
2013. ápr. 2. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!