Lehet, hogy elkezdődött? Ezek már a fájások lehetnek?
Figyelt kérdés
kb 3x-4x éreztem erős mensi szerű görcsöt alhasban húsz perces időközönként és 1,5-2 percig tartanak. már mindenre azt hiszem, hogy az.. párom kb 1 óra múlva ér haza.
ma kb 3x voltam nagy wc-n igaz nem hasmenés volt, de nem is normál állagú (bocsi, hogy részletezem, de talán fontos lehet)
úgy szeretném, ha már ez a szülés kezdete lenne, de lehet megint a bolhából csinálok elefántot-szokásom
amúgy első baba, nem tudom mit "kell" ilyenkor érezni.
Igen, ez simán lehet a szülés beindulása. Vegyél egy meleg (nem forró) fürdőt, és nézd meg, hogy a fájások elmúlnak-e, vagy erősödnek. Juj, nagyon izgi... :) Szurkolunk nagyon! Aztán jelentkezni ám, ha már megvan a baba. :)
2013. febr. 25. 23:46
3/20 anonim válasza:
Hajrá! Figyeljed, hogy rendszeressé válnak-e a fájások, eleinte 10-12 percenként jöhetnek. Ha lezuhanyzol, és elmúlik, akkor csak jósló. Ha maradnak rendszeresek, akkor már igen. Ha eddig 20 percesek voltak, akkor simán megvárhatod a férjedet, ha nem megy el a magzatvíz. Sok sikert, majd írjál, hogy mi történt :)
2013. febr. 25. 23:49
4/20 A kérdező kommentje:
most megint görcsöl, és mellé be is keményedett a hasam...
jaj úgy szeretnék menni, remélem ez tényleg az lesz, és nem vaklárma :)
2013. febr. 25. 23:54
5/20 anonim válasza:
Próbálj meg lazítani és pihenni amíg tudsz, szükség lesz a fizikai erődre is. De szülni fantasztikus, nekem nagyon jó élmény volt. Ne félj, fog ez menni... :)
2013. febr. 25. 23:56
6/20 A kérdező kommentje:
páromat meg akarom várni míg hazaér, utána lepihenünk.
érdekes, hogy eddig paráztam, de most teljesen nyugodt vagyok :)
köszönöm a biztatást, jól esik nagyon :)
2013. febr. 25. 23:57
7/20 anonim válasza:
Ne viccelj! Abszolút Veletek vagyunk! Nekem tényleg fantasztikus élmény volt a szülés. 6 óra alatt meg is volt a kislányom. És a fájásokat is tudtam kezelni, rengeteget segített a helyes légzés. Azt érdemes az elejétől "begyakorolni", hogy az erős fájásoknál már automatikusan jöjjön. Jó lassan mély belégzés (tüdőbe), majd szájon át kifújod ezt is jóóóó lassan. És közben alul arra koncentrálsz, hogy ellazulj. Így gyorsan ki fogsz tudni tágulni. És ne küzdj a fájások ellen, az bizony nagyon nagy segítség tud lenni... :))))
2013. febr. 26. 00:00
8/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat, próbálok majd figyelni rájuk, ha ez tényleg az..
most már kb 15 percenként jelentkezik, de még nem erősödik, ez nem baj még ugye?
2013. febr. 26. 00:18
9/20 anonim válasza:
Nem, van akinél először csak sűrűsödik. Ezek szerint rendszeressé vált?
2013. febr. 26. 00:21
10/20 anonim válasza:
Nagyon szurkolok Neked, könnyű gyors szülést. Most megyek, mert a kis 3 hónaposom bizony kegyetlenül kelt majd reggel. Már alig várom. Szuper dolog anyának lenni! :)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!