Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy elkezdődött? Ezek...

Lehet, hogy elkezdődött? Ezek már a fájások lehetnek?

Figyelt kérdés

kb 3x-4x éreztem erős mensi szerű görcsöt alhasban húsz perces időközönként és 1,5-2 percig tartanak. már mindenre azt hiszem, hogy az.. párom kb 1 óra múlva ér haza.

ma kb 3x voltam nagy wc-n igaz nem hasmenés volt, de nem is normál állagú (bocsi, hogy részletezem, de talán fontos lehet)

úgy szeretném, ha már ez a szülés kezdete lenne, de lehet megint a bolhából csinálok elefántot-szokásom

amúgy első baba, nem tudom mit "kell" ilyenkor érezni.

az időt figyelem a "fájásoknál"

2013. febr. 25. 23:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
úgy veszem észre, hogy kezd rendszereződni, el kezdtem írkálni is, úgy könnyebben követem
2013. febr. 26. 00:24
 12/20 anonim ***** válasza:
Drukkolunk! Kívánok minden jót!
2013. febr. 26. 01:01
 13/20 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2013. febr. 26. 06:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Lehet már babáznak:)
2013. febr. 26. 07:32
 15/20 anonim ***** válasza:
Akkor valószínűleg szülés lett belőle! Majd számolj be légyszi, kedves Kérdező!
2013. febr. 26. 08:06
 16/20 anonim ***** válasza:
?
2013. febr. 26. 09:46
 17/20 A kérdező kommentje:

sziasztok!

nem lett belőle semmi :( kb fél 3ig írtam beálltak szépen 10 percesekre ezek a görcsök. valamikor elaludtam, és mire fölébredtem nyoma sem volt. olyan ciki ez, hogy nem tudom, mikor indul meg a vajúdás. teljesen elkeseredtem most. bocsi lányok, hogy titeket is bezsongítottalak :( pedig olyan szépen indult :(

2013. febr. 26. 09:57
 18/20 anonim ***** válasza:
Ó, no para, ez volt a főpróba! :)))) Lehet, hogy ma este lesz az előadás... :)))) Megy a drukk!
2013. febr. 26. 13:45
 19/20 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy jártam vasárnap este. :( Olyan rossz érzés volt lejönni a szülőszobáról.

Mondjuk még van 6 napom a végéig.

Ma du. elkezdett megint fájni, de már csak az 5 perceseket fogom komoylyan venni.:)

sok sikert!

2013. febr. 26. 16:15
 20/20 anonim ***** válasza:

Én a harmadik gyereknél mentem be a kórházba jóslófájásokkal, de aranyosak voltak, nem oktattak ki :)

Még csak nem is a tapasztalat számít :)

2013. febr. 27. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!