Lehet, hogy elkezdődött? Ezek már a fájások lehetnek?
kb 3x-4x éreztem erős mensi szerű görcsöt alhasban húsz perces időközönként és 1,5-2 percig tartanak. már mindenre azt hiszem, hogy az.. párom kb 1 óra múlva ér haza.
ma kb 3x voltam nagy wc-n igaz nem hasmenés volt, de nem is normál állagú (bocsi, hogy részletezem, de talán fontos lehet)
úgy szeretném, ha már ez a szülés kezdete lenne, de lehet megint a bolhából csinálok elefántot-szokásom
amúgy első baba, nem tudom mit "kell" ilyenkor érezni.
az időt figyelem a "fájásoknál"
sziasztok!
nem lett belőle semmi :( kb fél 3ig írtam beálltak szépen 10 percesekre ezek a görcsök. valamikor elaludtam, és mire fölébredtem nyoma sem volt. olyan ciki ez, hogy nem tudom, mikor indul meg a vajúdás. teljesen elkeseredtem most. bocsi lányok, hogy titeket is bezsongítottalak :( pedig olyan szépen indult :(
Én ugyanígy jártam vasárnap este. :( Olyan rossz érzés volt lejönni a szülőszobáról.
Mondjuk még van 6 napom a végéig.
Ma du. elkezdett megint fájni, de már csak az 5 perceseket fogom komoylyan venni.:)
sok sikert!
Én a harmadik gyereknél mentem be a kórházba jóslófájásokkal, de aranyosak voltak, nem oktattak ki :)
Még csak nem is a tapasztalat számít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!