Mycurka kérdése:
Tényleg van terhességi fáradtság?
Figyelt kérdés
Amióta babás vagyok, állandóan feküdnöm kell. Nem az orvos mondta, hanem olyan fáradt vagyok, hogy húz az ágy. Azt még megérteném, hogy hétköznap délután le kell feküdni, de normális, ha a hétvégéket teljesen ágyban töltöm? Én régen 10-12 órákat dolgoztam, (saját irodám van) de most már hat órában is nehéz ellátni a feladatomat! Próbáltam mozogni, sétálni, de csak rosszabb! El múlik ez valamikor? Hogy fogom így ellátni majd a babám?! Segítsetek, mert nagyon kivagyok!!!2013. márc. 31. 17:56
1/8 anonim válasza:
Nem tudom hány hetes vagy, de ez elvileg később jobb lesz. Én napi 12-14 órákat alszom, mióta baba van a pocakban :)
2/8 anonim válasza:
én 23 hetes vagyok, és mindig álmos, tompa, fáradt. én annak tudom be, h nem vagyok fiatal kismama
3/8 anonim válasza:
Tényleg van, nekem az első, és a harmadik trimeszterben is jelentkezett. Volt, hogy csak nagyon fáradt voltam, de azért ment minden, de volt pár nap, amikor nagyon sokat aludtam, pedig a terhesség előtt nem tudtam volna nap közben aludni!
Na, amióta megszülettek a gyerekek bárhol, bármikor tudnék aludni! ;) Most már lassan jobb, mert a kicsi végre átalussza az éjszakát, de így is fáradt vagyok még. :)
4/8 anonim válasza:
Szia! Én gyakorlatilag végig aludtam az első három hónapot. Semmit nem tudtam csinálni, mondjuk otthon voltam, de a házimunka is nehezemre esett:( Most jobb, de az utolsó trimeszterben állítólag visszatér:) 24 hkm
5/8 A kérdező kommentje:
13. Hetes vagyok. Értem én a fáradtságot, de egész nap? Kicsit port töröltem és már tudnék újra aludni! Annyira lelkiismeret furdalásom van! A párom vígasztal, de a lakás úszik! Még szerencsém van, hogy egy csomó dolgot ellát helyettem! Persze ezzel a lelkiismeret furdalás növekszik...
2013. márc. 31. 19:13
6/8 anonim válasza:
Én is legszívesebben egész nap aludtam volna. Utána a második trimeszterben tényleg jobb lett. Pár hete visszajött, de nem az az óriási alvásigény, hanem valami állandó tompa fáradtság. Valószínű, hogy az enyhe vérszegénység miatt. 27 hetes vagyok.
7/8 anonim válasza:
Ja.
Ez természetes,hogy ilyen fáradt légy.
8/8 anonim válasza:
Nekem a negyedik várandósságom ilyen. Az első hárommal ilyen gondom nem volt. Előtte heti 80 órákat dolgoztam két főállásban + háztatás + gyerekek. Most a legelejétől kezdve meg sem bírok moccanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!