Most csináltam egy tesztet a Gabriellel, és megdöbbenésemre negatív lett. Pedig egyébként szinte az összes terhességi tünet megvan, úgymint fáradtság, émelygés, hányinger, stb. Most akkor terhes vagyok, vagy sem?
Reggeli vizeletből tesztelj,az koncentráltabb.
Nekem a várt mensi után 2héttel lett pozití.Ez mindenkinél más.
tudok olyanról is,hogy a nőgyógyász megállapította a 6hetes terhességet,és a tesztje pedig negatív volt.
Köszönöm a válaszokat, legközelebb biztos, hogy a reggeliből fogok tesztelni. Akárhogyis, valahogy nem nagyon tudom azt elhinni, hogy nincs baba, mert a tüneteim azután jöttek szép sorban elő, miután 13-án hétfőn nem jött meg. És azóta tényleg fokozatosan egyre több a tünet. Kezdődött az álmosság, fáradtsággal, majd utána az émelygés, illetve a hányinger, és most már ott tartok, hogy a melleim is feszülnek. És ez ugye elvileg mind-mind terhességre utaló tünet. De mindenesetre várok keddig vagy szerdáig, és ha addig sem jön meg, akkor tesztelek mégegyszer. Mondjuk az is még érdekesség volt, hogy a mensim elött szinte mindíg jelentkező és néhány napig tartó kipattogzás a combomon, csak egyetlen napig tartott, ami 13-án volt, amikoris ugye meg kellett volna elvileg jönnie.
Azért, köszönöm a válaszokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!