Ha nem jelentkezik "beágyazódásos" vérzés. Akkor lehet meg sem történt? Mindenképpen jelentkeznie kell, vagy nem kritérium? Csak enyhe szurkálást érzek + hányinger, és fáradtság.
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 17:38
1/11 anonim válasza:
Nem kell jelentkeznie. Sok sikert!
2/11 anonim válasza:
Nekem egyik terhességnél se jelentkezett.Nem kötelezö neki.:)
4/11 anonim válasza:
Nem kötelező jelentkeznie. Sokak beágyazódásos vérzés nélkül esnek teherbe, gyakorlatilag "észrevétlenül". Tehát nem kritérium. Egyéb tünetek, pl. hányás, hányinger sem jellemző ilyen korán, az valószínűleg mástól van.
5/11 anonim válasza:
SEMMI SEM KELL!!! Nincs olyan hogy kötelező tünet!!! Se a folyás (ha van ha nincs) vagy bármi menzi előtt, mert minden ember MÁS!!! Sőt 2 terhesség sem ugyan az (tapasztalat).
6/11 anonim válasza:
Én 2x estem már teherbe,de mind a két alkalommal volt 1 halvány barna pöttyöm akkor.
Persze társult szúrka meg pici görcs is!
7/11 anonim válasza:
Nekem meg szurkám nem volt, csak pecsétem, de mindig.
9/11 A kérdező kommentje:
jajj köszönöm kérdésed.Reggeli émelygések,fáradékonyság,enyhe kis görcsök,plussz a cicm kicsit érzékeny.A hőm folyamatosan fent van.Bár az még bármelyik pillanatban leeshet:SMár nincs sok és csinálhatom a tesztet.egy pár nap a nem vártig.
2010. jún. 22. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!