27-ik terhessegi hetbe jarok es ismet visszatert a elso harmadra jellemzo faradtsag. Mas is van igy ezzel?
Szia.Holnap töltöm a 28.hetet.Hogy öszinte legyek nekem a fáradság kb.2 hétre múlt el.....Jó ebben benne játszik,hogy a lányom az éjjeleket megkeseríti elégsokat....
Nem lehet,hogy vas hiányod van??
Nem hiszem, hogy vashianyom lenne, szedek vastablettat mar a tizedik hettol. Januar egytol megyek tappenzre.
Koszi a valaszaitokat.
28 hetes vagyok, és kb. 3 hete jelentkezett ismét a fáradékonység, aluszékonyság.
Csak január közepétől tudok táppénzre menni, mert még be kell tanítanom, aki helyettem lesz. És ajn. első felében rengeteg statisztikát kell megcsinálnunk, elküldenünk.
Két ünnep között szabin leszek, talán tudok pihenni. Délután meló után szoktam aludni fél órát, majd este is elszunyálok a TV előtt (ami régen soha nem fordult elő).
Sajna ez van. Napközben felteszem néha a lábam, és pihizek egyet, ez segít. És a főnök sem szól érte. Örül neki, hogy maradok addig, míg betanul az új csajszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!